Viikon paras käsidesilöytö on Naviterin Clean beauty -käsidesi. Käsieni iho on todella kovilla nykyään, kynsinauhani repeävät irti itsestään. Siksi ostin pullon vähän hellävaraisempaa käsidesiä. Tässä on etanolin (eli alkoholin) lisänä suomalaista ratamoa, joka hoitaa ihoa, ja piparminttua, joka jättää käsiin miellyttävän tuoksun. Näitä on näköjään Hillan nettikaupassa enää neljä pulloa jäljellä, kannattaa toimia nopeasti. Kyllä, hifistelen näköjään myös käsidesiasioissa.

Viikon paras suojahuivi on oikeasti torkkupeitto. Teen viikon ruokaostokset kerran viikossa heti aikaisin aamulla, jotta saan hoidettua ne ennen työpäivän alkua. Kauppaan puen suojakseni ison huivin ja hanskat. Kasvomaskia en ole vielä kokeillut, olen jotenkin kahden vaiheilla niiden suhteen. Autossa odottaa aina käsidesipullo. Alan olla jo sen verran vainoharhainen, että jos kaupassa on yhteensä kymmenen ihmistä, siellä on minusta ruuhkaa. Hemmetin koronavirus tekee minut hulluksi.

Viikon paras etätyövinkki liittyy lapsiin. Kokokidin-viikkokalenteri koostuu magneeteista ja auttaa lasta hahmottamaan, montako päivää työviikko on ja mitä tapahtuu milloinkin. Mukana tulee valmiita tapahtumia, mutta myös tyhjiä palluroita, joihin meillä on piirretty mm. tuo hieno vedestä hyppäävä kala. Se kuulemma tarkoittaa, että nostetaan papan kanssa hauki järvestä! :D (Niin he muuten tekivät, ihan oikeasti.)

  

Viikon paras koronaprojekti on ollut liikuntapainotteinen. Tällä hetkellä vältän sidetaitosten vuoksi hikiliikuntaa, mutta kävelyllä käyn silti. Kun ihottuma on parantunut, palaan takaisin hikilenkkien pariin. Nukun säännöllisen lenkkeilyn ansiosta paljon paremmin, oloni on vähemmän stressaantunut ja painokin laskee tasaisesti. Tavoitteeni on, että koronan jälkeen en ole ihmisraunio, jolta putoaa hiukset päästä ja joka syö paniikissa karkkia aamusta iltaan, koska se tuo hetkellisestä hyvän olon. Siihen olen valitettavasti taipuvainen ja sitä vastaan aion taistella joka solullani. Minä ja lenkkitossut voitetaan tämä erä!