Sitten, kun olette lopettaneet hihittämisen (senkin tuhmeliinit), voin kertoa, että jokaisen sinkkutytön paras ystävä on suihkepullo. Oli pullossa sitten aurinkovoidetta, kosteusvoidetta, itseruskettavaa, kasvovettä tai vaikkapa after sun -voidetta, se tunne, kun saa voiteen levitettyä selkäänsä ilman akrobatiaa tai jonkun apua, on aika korvaamaton. Tärkeää tässä tilanteessa on, että spray-pullo toimii missä asennossa tahansa, sillä selkää suihkutettaessa pullo on usein vinottain tai jopa ylösalaisin. Kun taas mietitään pullon kuljettamista, on tärkeää, että suihketta voi estää purkautumasta itsestään ulos. Se on huomioitu hyvin Vaselinen Spray Moisturiser -pulloissa, joita pääsin kokeilemaan Bella-blogien ja Vaselinen yhteistyökampanjassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAmoumou vaseline spray moisturiserOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä vartalosuihkeet ovat kuulemma maailmalla suosittuja, joten on mukava, että nämä saatiin Suomeenkin. Suihkeissa on kevyt kosteutusteho. Niiden sanotaan olevan tahmaamattomia, joten suihkuttelun jälkeen voi pukeutua heti, mutta tästä olen eri mieltä. Vaseliiinipisarat, joita suihkeissa on vaativat hetken odottelun. Vaaleankeltainen Essential Moisture -pullo sisältää  rauhoittavaa kaurauutetta ja sen tuoksu on mieto. Oma suosikkini näistä kahdesta eli ruskea Cocoa Radiant -pullo taas pitää sisällään kaakaovoita ja vaikka missään ei niin sanota, tämä suihke tuntuu kosteuttavammalta näistä kahdesta. Voide ei pullon väristä huolimatta ole mitenkään itseruskettavaa, vaikka muutama ystäväni niin epäilikin. Tämä suihke tuoksuu jumalaiselta kookokselta(!), joten suosittelen tätä trooppisten tuoksujen ystäville. Eli itselleni! ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA