KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / MARTINEX

Joko tunnet Martinexin? Martinex on vuonna 1986 perustettu suomalainen perheyritys, jonka tuotteita olen käyttänyt uskollisesti jo vuosia. Martinexin verkkokaupasta löydän arkeemme keittiötarvikkeet, pelit, joista Bananagrams on ihan paras alakoululaisten kanssa pelattavaksi, ja kodintekstiilit, joista erityisesti Peppi Pitkätossu -tuotteet ovat mieleeni. Ennen kaikkea kuitenkin tilaan Martinexilta vaatteet sekä itselleni että muulle perheelle. Vaikka elän vahvaa Peppi-vaihetta, tällä kertaa valokeilassa ovat Muumi-uutuudet aikuisille, sillä päivätyöni on vain pahentanut Muumi-hulluuttani.

Jos et ole vielä tutustunut Martinexin tuotteisiin, nyt on hyvä aika tehdä niin, sillä alennuskoodi IINAMOU20 on voimassa 31.10. asti ja sillä saa -20 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Äitinä suosittelen perheen pienille varsinkin lasten college-tuotteita, värikkäitä pussilakanoita ja itse asiassa myös leivontatarvikkeita. Naistenvaatepuolella tällä hetkellä kutkuttavat trendikkäät sukat, hauskat colleget ja t-paidat sekä raikkaat raitapaidat. Ja niistä on nyt aika puhua lisää!

Viettäessäni yhtä kesälomapätkääni vanhempieni luona landella lähdin läheiseen marjametsään ylläni Kuisma-raitapaita punaisena ja symppiksellä Hattivatti-kuvalla. Puuvillapaita on mukavan vilpoinen ja pitkien hihojensa ansiosta metsäreissulle juuri sopiva valinta. Erityisesti tuo paidan puolukanpunainen väri on mieleeni, mutta kurkista ihmeessä myös muut raitapaitavärit. Raitapaidat ovat vaatekaapin klassikko ja jollakin ilveellä ne onnistuvat aina näyttämään raikkailta. Oli myös hauska kuulla, että äidilläni on joskus ollut lähes identtinen paita.

Erilaiset Muumi-sukat ovat olleet näin alkusyksystä hitti perheessämme. Veikeä Myy -sukat ovat yksin minun, mutta Hemuileista ja Haisuleista tulee joskus taistelua. On nimittäin niin, että sekä minulle että lapselle sopii tällä hetkellä sama 36/38-koko. Tykkään tosi paljon tästä trendistä, jossa sukkien kuuluu näkyä ja ne saavat olla hyvinkin näyttävät ja jopa hauskat.

Loppuun vielä marjastajan sukkavinkki. Toivottavasti jokainen tietää jo, että hirvikärpäsaikaan sukkalukko on ihan ehdoton? Siksipä se, miten oikeasti sukkia tällä metsäretkellä käytin, oli näin:

🍁 Tutustu Martinexin syysuutuuksiin verkkokaupan puolella ja hyödynnä alekoodi IINAMOU20! 🍂