Ketä meitä nyt taas oli. Jonna ja Salla, joiden kanssa mökkeilemme säännöllisesti mielenterveys- ja myös muuten terveyssyistä. Jos ystävyyttä ei ruoki, se ei kukoista. Siksi joka vuosi pitää ehtiä mökille. Jonna opetti tämän vuoden viikonloppuretriitillämme TRE-terapiaa, joka toi mieleen Manaaja-elokuvat, ja minä painostin naiset aamulla avantoon. Salla huolehti terveydestämme tutulla koiraterapialla. Kyseessä on tuo sama Stuba-komistus, joka vihaa kameroita koko sydämestään. Näin ollen hänestä ei ole yhtään terävää kuvaa. Harmi, sillä kyseessä on varsinainen sydäntenmurskaaja. Nauttikaahan kuitenkin pienestä kuvapläjäyksestä mökiltä.

Mökkireissujen menut ovat elintärkeitä viikonlopun onnistumisen kannalta. Ensimmäisenä ruokana oli Shanghai-tacoja eri täytteillä, niiden jälkeen herkuttelimme veriappelsiinirisotolla ja reissu kruunattiin tuttuun tapaan sunnuntaiaamun runsaalla brunssilla, jonka aikana jokainen sai valita lautaselleen juuri niitä omia suosikkiherkkuja. Sjallis ei eläinperäisiä tuotteita syö, mutta minä ja Jonna testasimme uppomunien valmistusta kelmutekniikalla. Nam, mitä herkkua! Ja miten helppoja valmistaa.

Psst! Kangasnaamioiden paketissa luki Disney-hahmojen kohdalla “we are the original influencers“. Tuntui hassulta, koska näiden naisten kanssa aloitettiin bloggaaminen noin 15(!) vuotta sitten. 🫶🏼