KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / LOHJA SPA & RESORT

Karjalohjallehan sitä taas kerran päädyttiin pitkäaikaisen matkakumppanini Ninan kanssa. Kun pääkoppa alkaa kaivata irtiottoa ja ajatuksissa pyörivät Lohja Spa & Resortin herkulliset buffetit, jää vaihtoehdoksi vain istua pari tuntia bussissa ja kirjautua tuttuun hotelliin viikonlopuksi. Kampista pääsee bussilla Lohjalle ja siellä vaihdetaan Karjalohjan suuntaan jatkavaan bussiin. Bussipysäkki on tien vieressä aivan hotellin edessä eli kävely jää aivan minimiin tuolla matkalla. Mutta mitä vakiolomapaikassamme sitten voi talvella tehdä? Tässä parhaat tärpit rentoutumisen ammattilaisilta!

Mitä Lohja Spa & Resort tarjoaa talvella?

Saunasta uimaan ja uimasta saunaan!

Sauna ja uiminen onnistuvat Lohja Span tiloissa sisällä. Elämyskylpylässä on iso uima-allas, jossa voi uida matkaa, ja monta erilaista saunaa, kuten höyrysauna ja suolasauna. Jos kuitenkin kaipaat erilaista tunnelmaa ja luonnon läheisyyttä, voi tilavan rantasaunan vuokrata oman porukan käyttöön FUN4RENT.FI kautta. Siellä kuvaillaan saunaa näin: “Lohja Spa & Resortin Rantasauna on vuokrattavissa ryhmille illanviettoon, sukukokouksiin tai polttareihin. Rantasaunalta on pääsy rantaan, missä pulahdus Lohjanjärvessä kuuluu asiaan niin kesällä kuin talvella. Saunaan mahtuu saunomaan n. 8-10 henkilöä kerrallaan, ja takkatuvassa on paikat noin 10-15:lle. Rantasaunalla on myös mahdollista paistaa makkaraa joko takassa tai lähellä olevassa grillikatoksessa.

Ja arvaapa mitä? Me todellakin pulahdimme laiturilta rappuja myöten järveen! Sinne jäivät niskajumit ja selkäkivut. Harvoin nukun niin hyvin kuin pulahduksen jälkeen, joten suosittelen kokeilemaan, jos yhtään kiinnostaa. Avantokenkiä ei tarvita, kun on villasukat jalassa. Kuvamateriaali jäi tapahtumasta heikoksi, joska kamera kastui tiskirättihiutaleista jo matkalla laiturille. Toisaalta kiva keskittyä rentoutumiseen kuvaamisen sijaan.

Pulahda kylpyyn kullan tai kaverin kanssa

Kylpylä ja hoidot ovat tulleet tutuiksi vuosien varrella, mutta nytpä tarjolla olikin jotakin ihan uutta kokeiltavaksi. Pääsimme yhdessä testaamaan Duokylpyä, johon sai valita tuoksuksi/yrtiksi jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

  • Kamomillakylpy on ihoa hoitava ja rauhoittava sekä kipua lievittävä,
  • Intialainen melissakylpy on ihoa rauhoittava ja kosteuttava, mieltä rentouttava ja jännitystä lieventävä. Melissan rauhoittavan tuoksun sanotaan tuovan avun univaikeuksiin.
  • Kleopatran ruusukylpy on rentouttava sekä ihoa ja aisteja hemmotteleva ylellinen kylpy, jonka hurmaava villiruusujen tuoksu vie keskellä kauneinta ruusutarhaa.
  • Kedonyrttikylvyssä niitty-yrttien eteeriset öljyt vahvistavat ja rentouttavat lihaksia sekä vilkastuttavat aineenvaihduntaa. Tämä oli meidän valintamme.

Kylvyn jälkeen ramppasin vessassa seuraavat 24 tuntia, joten se todellakin kiihdytti aineenvaihduntaa. Itse kylvyssä oltiin uima-asuissa, ja isossa poreammeessa oli hyvin tilaa kahdelle, tunnelma ei vahingossakaan lipsunut liian intiimiksi. Duokylvyt sopivat myös ystäville, mutta kylvystä voi nauttia myös oman kumppanin kanssa. Jos olet koskaan haaveillut kylpyvaahdon laittamisesta porealtaaseen, nyt unelmasi voi toteutua. Nauroin välillä ääneen vaahdon määrää.

Rentoudu rantatalossa tai reippaile hotellin läheisyydessä

Yöpyminen tapahtui tällä kertaa rantataloissa. Mielestäni nuo rantaa lähinnä olevat talot ovat olleet parhaimmillaan syksyllä ja nyt talvella. Keväällä kaipaan vihreyttä ja kesällä kunnon viilennystä. Nyt heräsimme lauantaiaamuun pöllämystyneinä, kun vedettyäni verhot ikkunan edestä sivuun huomasin, että ulkona tuprutti ihan kunnolla lunta. Miten ihana tunne herätä talven ihmemaahan, vaikka ihmiset ympärillä hehkuttavat jo kevättä. Tuntui epätodelliselta saada nauttia kokonainen viikonloppu siitä, ettei ole mitään ohjelmaa tai pakollista tekemistä. Vain rauhaa ja puhdasta lunta.

Jos kuitenkin kaipaa tekemistä, voi lähteä kävellen tutustumaan esimerkiksi läheiseen mummonmökkikylään tai Karjalohjan keskustaan, jossa on pieniä puoteja, symppiksiä kahviloita ja yksi erityisen retro ja viihtyisä bensiksen baari. Hotellista voi myös vuokrata sukset, jos hiihtolenkki houkuttelee. Itse hotellin päärakennus sijaitsee rinteessä, joten jos olet liikkeellä lasten kanssa, kannattaa pakata mukaan pulkka tai vaikkapa rattikelkka mäenlaskua varten.

Kurkista kylpylähotellin varauskalenteria täältä, ja lue muut blogipostaukseni Lohja Spa & Resortista (ent. Päiväkumpu):

10 SYYTÄ VIERAILLA LOHJA SPA -KYLPYLÄHOTELLISSA

MAAGINEN TEEHETKI

TUNTUU IHAN KESÄLTÄ

KIMMAT KUNTOON -VIIKONLOPPU JA BLOGIHÄIRIKÖT

HELLITÄ HETKEKSI – VAI OSAATKO ENÄÄ?

KYLPYLÄTUNNELMISSA (+ VIDEO)

Saapa nähdä, mitä seikkailuja Karjalohjalla ensi kerralla keksitään. Palataan taas! ❄️