KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / MATSMART

*MAINOSLINKKI

Tiesitkö, että Matsmart-verkkokaupan tehtävä on pelastaa moitteetonta ja syömäkelpoista ruokaa myymällä sitä 20-90 %:n alennuksella? Valikoimassa on mm. tuotteita, joiden valmistaminen lopetetaan ja loppuerästä halutaan nopeasti eroon. Tarjolla on myös tuotteita, joiden etiketti on mennyt vaikkapa painettaessa vähän vinoon. Kaikki Matsmartin myymä ruoka on kuitenkin täysin syömäkelpoista.

Matsmart toimii vain nettikauppana, joten fyysisesti ei paikan päälle voi mennä ostoksille, mutta he toimittavat paketteja ympäri Suomen – jopa kotiinkuljetuksella! Lisäksi nettikaupasta voi tehdä todellisia löytöjä. Esimerkiksi vegaanimerkki Frankfulia ei kuulemma tuoda enää maahan, mutta Matsmartista saa tilattua vielä *heidän tuotteitaan. Tällä hetkellä tavoitteeni on säästää arjessa rahaa, joten listasin tuotteet, jotka ovat selvästi halvempia hävikkinettikaupasta tilattuina.

Mitä ostaa Matsmartilta? Esimerkiksi nämä tuotteet ovat OIKEASTI halpoja:

*Tämä puolen litran oliiviöljypullo maksaa vain 4,99€. Vaikka etsin Tokmannilta, jota pidän edullisena kauppana, halvimman oliiviöljypullon, on sen hinta tuota puolta litraa kohden vähintään 6-7€ ja mikä pahinta, öljy on läpinäkyvässä pullossa eli se hapettuu eli pilaantuu nopeammin. Poikani lempileipä on focaccia, joten ei kai ihme, että meillä on oltava aina kaapissa oliiviöljyä.

Rakastan kahvia! *Plantin härkäpapujuomakahviin on Verkkokauppa.comin paljoustarjouksessa kasipäkkinä 2,40€, mutta hävikkinettikauppa panee paremmaksi 1,60€:n tölkkihintaan. Tämä on vähemmän makeaa kuin kaurajuoma ja vaahtoutuu todella hyvin. Myös Sproudin hernejuomaa (kuvassa yllä) löytyy usein hyvällä hinnalla, siitä on olemassa tavallinen, suklainen ja kahviin soveltuva versio.

Mikä toimii pastakastikkeen pohjana, täyteläistää kastikkeet ja on pakollinen pitsassa? Jep! Arvasit heti. Heinzin tomaattimurskapurkki maksaa muualla edullisimmillaan suunnilleen 1,30-1,50€, *tämä lempparitarjoukseni jättää purkin hinnaksi tasan 1€:n. Muutenkin *Heinzin tuotteita tulee tilattua usein, sillä ketsuppiahan meillä kuluu ja paljon. Onko olemassa lasta, joka ei rakasta ketsuppia?

*Risentan erikoispastat ja muut tuotteet ovat samaa hintatasoa tai hieman edullisempia kuin muualla, mutta vinkkaan niistäkin, sillä mukana on usein tuotteita, joita ei muualta enää saa. Risentan tuotteet sisältävät vähemmän tai ei lainkaan valkoista sokeria ja vehnäjauhoja. Tilaan heiltä usein mm. papupohjaista pastaa, se pitää nälkää paljon paremmin kuin tavallinen durumpasta.

Hyödynnä uuden asiakkaan 15% alennus *klikkaamalla TÄSTÄ ja kokeile hävikkinettikauppaa!