Viikon paras ihonhoitosarja sisältää suosikkijuomaani. Ei kahvia, mutta sitä toista eli kombuchaa. Tilasin IG:ssä saamani vinkin jälkeen täältä koko Kinoko-sarjan isolla alennuksella yrittäen ensin vastustaa värikkäitä Instagram-mainoksia, jotka puhuttelivat suoraan sieluani. Nämä tuotteet valmistetaan Tuusulassa, ja yllätyin, että tämä on suomalainen sarja. Visuaalinen ilme on nimittäin poikkeuksellisen persoonallinen ja onnistunut. Probioottipitoiset tuotteet tuoksuvat aivan chai lattelta eli lämpimän mausteisilta. Ehkä juuri siksi koen näiden kosteuttavien tuotteiden sopivan erityisesti syksyyn. Tulisipa sarjaan vielä kasvovesi!

Viikon paras makuelämys oli kiivimarja, joita pikkusiskoni oli jättänyt jääkaappiini yökyläilyn jälkeen. Tämä vihreä söpöliini on toiselta nimeltään minikiivi. Kun uskaltauduin maistumaan, totesin, että tämähän todella maistuu ihan kiiviltä. Marjan voi syödä kuorineen, joten kaikki taistelu kiivin kuorimiseksi jää väliin. Tosin kuulin jostakin, että tavallinen kiivi kannattaisi syödä kuorineen. Tahtoisipa nähdä ihmisen, joka tekee niin! 🙈

Viikon paras raaka-aine on kehäkukka. Kun siirrymme syksyn kautta talveen ja pintakuiva ihoni menee vuosittaiseen paniikkiin alkaen pukata näppyä ja hilseillä kuivuutta, on aika kaivaa esiin kehäkukkavoide. Tai no, tilasin sitä juuri uuden purkin vanhan loputtua, joten enpä saanut vain “kaivaa esiin” voidetta. Tässä vatkatussa kehäkukkavoiteessa on mm. E-vitamiinia, jolla on ihoa pehmentävä vaikutus. Hyvästi karheus! Tämä ihmevoide lukitsee kosteuden ihoon. Lisää kehäkukan ominaisuuksista voi lukea tuota voidetta valmistavan Kolme Cosmeticsin omasta blogista.

Viikon paras tapahtuma järjestettiin jo muutama viikko sitten, mutta muistelen sitä edelleen ylpeydellä. Ystäväni Rosanna Marila (kuvassa oikealla) on nimittäin supernainen ja julkaisi yhdessä Sanna Walleniuksen kanssa Lisää liksaa! -kirjan. Kirja on nimensä mukaisesti itsensätyöllistäjän tsemppikirja parempiin palkkioihin. Rosannan edellisestä kirjasta voit lukea lisää tästä Työuupumuskirja-postauksesta. Tällä kertaa kirjan teemana ovat raha, yrittäjyys ja varsinkin sen oman palkkapussin kasvattaminen. Ympäripyöreän jargonin sijaan kirjassa on tarinoita ja vinkkejä yrittäjiltä sekä ihan oikeita numeroita.

Jos uteliaisuus heräsi yhtään, kirjan saa tilattua tältä sivulta 20% alennuksella koodilla LISLIKETU. 📈