KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / HOUSE OF ORGANIC

*MAINOSLINKKI

Porkkanakakulta tuoksuva vartalokuorinta, jonka jälkeen iho ei kaipaa voidetta. After sun, joka jättää iholle kauniin hohtavan pinnan samalla, kun rauhoittaa ihoa auringon jäljiltä. Suihkugeeli maagisella hinta-laatu -suhteella. Tässä vain muutama suosikkini kesän luonnonkosmetiikkatuotteista. Vielä on todellakin kesää jäljellä! Vaikka aurinko ei porota eikä mittari huuda yli 30 astetta päivittäin, iho tarvitsee silti aurinkosuojaan ja huoltoa. Eihän unohdeta näin loppukesästä vielä aurinkotuotteita ja vartalohoitoa?

Kotimaisen *House of Organicin ikoniset luonnonkosmetiikkapäivät kestävät tälläkin kertaa keskiviikosta sunnuntaihin eli 17.-21.8.2022. Tarjoukset vaihtuvat tuttuun tapaan päivittäin. Ota siksi talteen seuraava jippo. Lisää ostoskorissa koodi “YHDISTÄ” ja eri päivien tilauksesi yhdistetään ja toimitetaan postikuluitta. Tutustu minun kampanjatuotesuosituksiini House of Organicilta saamieni tuotteiden kautta ja löydä uusia kosmetiikkalemppareita, kuten edullinen suihkugeeli. Ihan vaan, koska kaikki luonnonkosmetiikka ei ole superkallista, vaikka sellainen mielikuva sitkeästi elää.

Luonnonkosmetiikkapäivien päiväkohtaiset tarjoukset:

*Keskiviikon tarjoukset (17.8.)

*Torstain tarjoukset (18.8.)

*Perjantain tarjoukset ( 19.8.)

*Lauantain tarjoukset (20.8.)

*Sunnuntain tarjoukset (21.8.)

House-of-organic-luonnonkosmetiikkapaivat2_001.jpg

VINKKI 1

Kuori iho silloin, kun olet ollut auringossa mahdollisimman vähän. Tasainen rusketus tai vain tasainen ihon sävy on helpompi saavuttaa, kun kuolleet ihosolut kuorii pois, mutta auringon rasittamaa ihoa ei kannata kuoria. Keskitä mahdolliset kuorinnat siis esim. etätyöpäivien aamuihin ja viileämpiin päiviin. Ai löytyykö minulta vinkki hyvästä vartalokuorinnasta? Todellakin!

Flow Cosmeticsin *CocoLemon-vartalonkuorintavoide on suosikkini monestakin syystä. Ensinnäkin, se tuoksuu jumalaiselta porkkanakakulta. Tehokkaasti hoitava (tämä tarkoittaa kohdallani, ettei vartalolle tarvita kosteusvoidetta suihkun jälkeen) koostumus sisältää luomusheavoita, luomukookosöljyä sekä luomusitruunaa. Kuorivana ainesosana on ihoa hoitava, kosteuttava ja puhdistava Himalajan vuorisuola. Hintakin on purkilla suoraan sanoen suolainen, joten ostan tätä vain tarjouksesta. Kuorintavoide on alessa perjantaina, sen hinta on silloin 20€ (norm. 27€).

VINKKI 2

Muista aurinkosuoja vielä loppukesästäkin. *Alga Maris -aurinkovoide sopii sekä kasvoille että vartalolle. Hyvä aurinkovoide on tehokas, imeytyy nopeasti eikä jätä valkoisia jälkiä. Pumppupurkkiin pakattu voide sisältää sheavoita sekä kookosöljyä luomuna. Ne kosteuttavat ja suojaavat ihoa tehokkaasti. Aurinkovoide vartalolle (ja kasvoille) on tarjouksessa perjantaina, hinta on silloin tasan 20€ (norm. 29€).

VINKKI 3

Hyvä after sun pelastaa! Cattier Paris on merkki, jonka aurinkotuotteista olen tykännyt jo vuosia. Heidän after suninsa on mielettömän ihana! *Beautifying Milky Oil After Sun -voide on riittoisaa ja iso 200 millin tuubi varmistaa, että yhdellä purkilla pärjää jopa koko kesän. Tämä ihoa kaunistava voideöljy, joka kosteuttaa intensiivisesti, on HYVIN erilainen kuin markettien afterit, jotka yleensä keskittyvät lähinnä tuottamaan iholle viilentävän efektin kurkun, aloe veran tai vastaavan raaka-aineen avulla. Jos olet kuten minä ja trendeistä huolimatta rakastat päivettynyttä ihoa, tämä tuote on sinulle. Sen Sun Glow -aktiiviaine nimittäin tehostaa rusketusksen intensiivisyyttä, jolloin lopputuloksena on kosteutettu ja rauhoittunut iho korostetulla rusketuksella.  Nappaa maailman paras after sun tarjouksesta sunnuntaina hintaan 20€ (norm. 27€).

 

VINKKI 4

Jotta after sun pääsee tekemään taikojaa, pese AINA illalla aurinkovoiteet iholta huolellisesti. Hehkutan edelleen Avrilin misellivettä maasta taivaisiin, mutta myös heidän suihkugeeleissään on superhyvä hinta-laatu-suhde ja herkuliset tuoksut. Luomulaatuista aloe veraa sisältävä, vegaaninen suihkugeeli  puhdistaa ihon hellävaraisesti ja tehokkaasti. Tuoksuvaihtoehtoja löytyy raikas *sitruunankuori, kirpeiltä karkkiremmeiltä tuoksuva *päärynä, *aprikoosi-manteli sekä *laventeli-appelsiini. Pullon koko on peräti puoli litraa, joten litrahinnaksi tulee nyt Luonnonkosmetiikkapäivillä torstaina 14€. Pullon hinta on normaalisti 9,90€, nyt tarjouksessa vain 7€ pullo.

  

VINKKI 5

Hoida väsyneitä ja turvonneita jalkoja. Varsinkin jalat ovat kesällä kovilla, jos tulee käveltyä päivittäin paljon ja ihan vaan jos kärsit helteen aiheuttamasta turvotuksesta kuten minä. Siksi magnesiumia ei kannata unohtaa kesällä! Ota pari kertaa viikossa Joik Organicin jalkakylpy ja hämmästy. En tiedä mitään muuta tapaa saada kevyitä jalkoja, kuin tämä 15 minuutin *Refreshing Magnesium Footbath Salt -kylpysuolasta tehty kylpy. Epäilin tätä ensin huijaukseksi, mutta käsi sydämellä kerron, että tämä on tehokkain tapa virkistää jalat.

Olen testannut tästä jalkasuolasta parikin eri versiota (lämmittävä inkivääri-sinappi on talvella ihana), mutta tehokkain virkistäjä on tämä piparminttu-rosmariini. Kylpy todella lievittää jalkojen jännitystä, väsymystä ja turvotusta magnesiumin ja suolan avulla, kun taas piparmintun ja rosmariinin eteeriset öljyt raikastavat ja viilentävät jalkoja urheilun ja pitkän tai kuuman päivän jälkeen. Purkki on tarjouksessa keskiviikkona hintaan 9€ (norm. 13,90€). Yhteen kylpyyn menee vain muutama ruokalusikallinen suolaa, joten purkista riittää pitkäksi aikaa.

Parhaat tärpit? Edulliset suihkugeelit ja ehdottomasti jalkakylpysuola. Klikkaa *TÄSTÄ ja selaa Luonnonkosmetiikkapäivien tarjouksia! 🙏🏼