KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / HOUSE OF ORGANIC

*LINKIT KAUPALLISIA

Oletko kuullut ihan uudesta *AIVA-kosmetiikkamerkistä? Se on niin uusi, että ehkä tämä blogipostaus on jopa ensimmäinen paikka, missä siihen törmäät. AIVA on suomalainen merkki, jonka tuotteet ovat hyvin minimalistisia ja COSMOS-sertifioituja. Punaisena hehkuvien purkkien sisältämät ihonhoitotuotteet ovat monikäyttöisiä ja sopivat kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Sarjan design on todella paljon mieleeni, mutta myös heidän filosofiansa kuulostaa ihanalta:

AIVA on oodi jokaiselle aukeavalle aamulle. Naururypyille ja arville. Elämälle. Keskiössämme olet sinä. Yksilöllinen. Ainutlaatuinen.

Miten en ihastuisi merkkiin? Onhan sen kehittänyt sama supernainen, joka keksi Sophie la girafe Cosmetics -brändin. Merkin perustaja kertoo AIVA:n nettisivuilla havainneensa työssään kosmetiikka-alan asiantuntijatehtävissä kansainvälisten premium-merkkien parissa, ettei kaikille nykyisin myytäville tuotteille kun edes ole ihonhoidon asiantuntijoiden mielestä aina perusteltua tarvetta. Lopputuloksissa ei ollut suurta eroa riippumatta siitä, käyttikö ihminen muutamaa erityisen laadukasta tuotetta vai usean tuotteen valtavaa arsenaalia. Kuinka minimalistinen sarja nyt on sitten kyseessä?

AIVA tuotteita on vain kaksi!

THE OIL -ihonhoitoöljy

*THE OIL eli vaniljainen ihanuus läpikuultavassa pullossa. Tämä öljy soveltuu ihon puhdistamiseen, suojaamiseen ja ravitsemiseen sekä hierontaan tai Gua sha -hoitoon. Monitoimiöljy sopii kaiken ikäisille ja vieläpä kaikille ihotyypeille! Arvaapa, pelottiko kokeilla tätä, kun suunympärysihottumani hurjistuu yleensä nimenomaan öljyistä? Vaikuttavina ainesosina tässä ovat mustikansiemenöljy, luomutyrniöljy, neitsytjojobaöljy, aprikoosinsiemenöljy ja oliiviöljy.

Miltä tuote tuntuu käytössä? Öljy tuntuu iholla paksuhkolta, mutta levittyy kuitenkin iholle helposti. Testasin tätä öljypuhdistukseen eli hieroin öljyä meikkini päälle ja pyyhin öljyn sitten pois. Öljy vei mukanaan meikit nopeasti, jopa huulipuna liukeni kauniisti. Iholle jäi kuitenkin ohut, suojaava öljykerros. Oman ihotyyppini kanssa tulen käyttämään tätä ihonpuhdistukseen ja Gua sha -hoitoon, mutta parilla öljypisaralla voi myös muuttaa voiteen ravitsevammaksi. Ai niin, se voide. Tai siis THE voide!

THE CREAM -hoitovoide

*THE CREAM lupaa suojata, ravita ja tasapainottaa ihoa. Kokeilin sitä suurin odotuksin enkä joutunut pettymään. Olen monen hyvän voiteen kohdalla todennut, että voide kaipaa öljyä tai buusteria, jotta se riittää iholleni talvella. Tämäpä ei kaipaa! Voiteen tehon takaa saman merkin öljystä tuttujen mustikansiemenöljyn, luomutyrniöljyn ja neitsytjojobaöljyn tehoa lisäävä antioksidanttinen musta luomutee. Herkkä ihoni rakastaa erityisesti jojobaa.

Mutta miltä voide tuntuu iholla? Paksulta, mutta helposti imeytyvältä. Ihanalta. Hoitavalta. Tuoksu ei ole ihan yhtä hyvä kuin vaniljaisen öljyn, mutta sopii öljyn tuoksun kanssa yhteen. Tuotteet ovat selkeästi samaa sarjaa. Odotin hieman, alkaako kasvovedellä lutraamiseen tottunut ihoni kiristellä tämän jälkeen, mutta ei. Voide todella riittää sellaisenaan. Tai hitto vieköön, nämä kaksi tuotetta riittäisivät sellaisinaan aurinkovoiteen lisäksi ihonhoitorutiiniin!

Opi tuntemaan AIVA edullisesti luonnonkosmetiikkapäivillä

Nyt on oiva tilaisuus tutustua AIVA-tuotteisiin, sillä House of Organic -nettikaupan luonnonkosmetiikkapäivät alkoivat juuri. Se tarkoittaa, että viikon loppuun asti (16.-20.2.2022) House of Organic myy luonnonkosmetiikkaa tuntuvin alennushinnoin. AIVA:n minimalistinen *THE OIL on tarjouksessa 30€ (norm. 38,90€) perjantaina ja *THE CREAM 29€ (norm 36,90€) keskiviikkona. Pääset selaamaan tarjouskuvaston ja kaikki päiväkohtaiset tarjoukset *tästä linkistä.

Koodilla YHDISTÄ saa ilmaiset toimitukset kaikkiin tilauksiin, ja tilaukset yhdistetään automaattisesti. Tilausten toimitus aloitetaan heti kampanjan päätyttyä maanantaina.

KLIKKAA *TÄSTÄ TARJOUSKUVASTOON ja päätä, oletko enemmän kosmetiikkalutraaja vai minimalisti!