TUOTTEET PR-NÄYTTEITÄ

Olen testannut kilo- ja litratolkulla kosmetiikkaa elämäni aikana, joten aina, kun markkinoille tulee jotakin vähänkään erilaista, innostun. Jossakin vaiheessa seuraamani luonnonkosmetiikkamerkit alkoivat yksi kerrallaan lanseerata puuterimuotoisia ihonhoitotuotteita ja minä tietysti hankin ne itselleni ensimmäisenä.

Ideana on, että vettä on turha rahdata paikasta toiseen, kun sen voi lisätä tuotteeseen vasta hetken ennen käyttöä. Puuterimuoto antaa myös mahdollisuuden valita nesteen ihon tarpeiden mukaan. Toisen jauheen teho paranee jogurttiin sekoitettuna, kun taas jokin toinen pulveri toimii ihanasti juoksevan hunajan tai koivunmahlan seassa.

Tässä postauksessa esittelen kolme suosikkiani, jotka jäivät jokaviikkoiseen käyttöön. Mukana on sekä ihonpuhdistus- että hoitotuotteita. Kaikki tuotteet ovat kotimaisilta merkeiltä ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa.

Flow Cosmetics myy suloisessa lasipurkissa Strawberry Milk Mask -kasvonaamiojauhetta, josta voi sekoittella hemmotteluun täydellisesti sopivan kasvonaamion. Jauheessa on mm. hyaluronihappoa, joka sitoo kosteutta ihoon, ja aloe veraa. Nimensä mukaisesti seassa on myös suomalaista mansikkaa. Kuorinnan hoitavat riisijauhe sekä pajunkuoriuute. Tätä suositellaan erityisesti herkälle ja kuivalle iholle, mistä olen täysin samaa mieltä.

Tuotteen tuoksu on miellyttävä ja koostumus erinomainen. Jauhe on riittoisaa, sillä sitä ei tarvita nesteen joukkoon suurtakaan määrää. Kasvoille riittää teelusikallinen. Jos tahtoo mukaan dekolteen (suosittelen ennen suihkua, sillä muuten naamio on vaikea huuhtoa pois kaulalta kastelematta vaatteita), jauhetta kuluu n. 1,5tl. Tämä on upea joululahjaidea, sillä purkki näyttää aivan ihanalta ja sisältö on ihan priimaa!

Atopik valjasti supersuositus probiootit avuksi Balance-sarjan probioottinaamioonsa. Tämä tuote on täsmäisku Suomen talvea vastaan, sillä probioottien pitäisi kasvattaa ihon puolustuskykyä. Naamio lupaa rauhoittaa ja suojata kuivaa, herkkää tai ärtynyttä ihoa ja veikkaanpa, että meistä jokaisen iho rastii ainakin yhden noista adjektiiveista, kun lämpöasteet heittelevät kymmenillä ja taivaalta voi sataa mitä tahansa vedestä kivikoviin rakeisiin.

Tämä tuote sisältää mustikkajauhetta, joka kirkastaa ihoa, sekä eläviä probiootteja. Probiootit ovat iholle hyödyllisiä mikrobeja, jotka tukevat ihon suojakerroksen toimintaa, mutta ehkäisevät myös haitallisten mikrobien kasvua. Pienen miinuksen antaisin Atopikille yksittäispakatuista naamioannospusseista, mutta toisaalta tuollainen on näppärä napata mukaan matkalle. Tämä naamio on hieman kuivattava, joten vinkkaan tässä samalla, että tämä kannattaa sekoittaa kasvo- tai hoitoveteen.

Kolme Cosmetics muutti puhdistusmaidon puuterimuotoon! Tämä taisi muuten olla se ihan ensimmäinen jauhemainen ihonhoitotuote, johon suomalaisilta merkeiltä törmäsin. Tummassa “apteekkarinpullossa” myytävä Kaurasilkki-puhdistusmaitopulveri on minulla käytössä useita kertoja viikossa, kun tahdon tehostaa puhdistusmaidon, -öljyn tai -geelin vaikutusta. Tätä voi käyttää yksinäänkin veteen sekoitettuna ihon puhdistamiseen, mutta yleensä jostakin syystä kokeilen sekoittaa tätä toiseen tuotteeseen, jolloin en tarvitse kaksoispuhdistusta.

Jauhe on mieto ja sopii myös atooppiselle iholle, sillä kaura rauhoittaa ihoa ja pulverin koostumus on ERITTÄIN hieno. Ei tarvitse pelätä, että tällä vahingossa kuorisi ihonsa irti. Kauran lisänä tässä on mm. kaoliinisavea, joka oli minulle vieras aine, mutta selvitin, että sillä on erityinen kyky imeä epäpuhtauksia iholta. Sopii minulle!

Oletko jo ehtinyt kokeilla ihonhoitopuutereita? :)