(FARKUT SAATU / VERY NICE)

Mietitkö koskaan, miltä näyttäisi, jos ystäväni Veera stailaisi minut? Tuskinpa, mutta näytän lopputuloksen silti, koska tykkäsin viime viikonloppuna kokeilemastani tyylistä kovasti. Veera punaisi huuleni ja ripustaisi korviini puiset Aarikan korvakorut omasta korurasiastaan. Tai siis korupussukasta, koska Veera on erilaisten pussukoiden kuningatar. Hän pukisi ylleni valkoisen t-paidan ja mustan nahkarotsin. Hän valitsisi omasta kenkäkaapistaan mukavimmat buutsinsa ja pukisi ylleni niiden kanssa kapeapunttiset farkut, jotta kenkien varret pääsisivät kunnolla esille. Niin Veera tekisi ja niin Veera tekikin.

Ensi viikon ajan kotimaisten Very Nice -farkkujen Instagram-tilille päivittyy asukuvia minusta ja näistä farkuista. Ota siis IG-tili seurantaan ja löydä suosikkityylisi! :)

(kuvat: Veera Korhonen)