SUP-lauta – Saimaa SUP

aurinkosuojavoide – NIVEA

huulipuna – Yves Saint Laurent

muotovaahto UV-suojalla – KEVIN.MURPHY

uimapuku – Love Stories Swim Club x H&M

Uimapuku, joka ei valitettavasti ole vielä myynnissä, on varastanut sydämeni jo etukäteen. Se yllä ei voisi näyttää kuin hyvältä! SUP-lauta matkaversiona kulkisi mukana lomakohteesta toiseen, joten suppaamaan pääsisi aina, kun siltä tuntuu. Helposti iholle levittyvä roll on -aurinkovoide suojakertoimella 50 pitäisi huolen, etteivät paljaaksi jäävät jalat tai kasvojen iho palaisi vesillä. Myös huulilla olisi hyvä olla edes vähän aurinkosuojakertoimia, tässä punassa niitä on 15 verran. Valitsisin myös hiusten muotoiluun tuotteen, jossa on UV-suoja, kuten tässä BODY.BUILDER -muotovaahdossa. Levittäisin vaahtoa hiuksiini, tekisin ranskalaisen letin ja kun avaisin letin illalla, minulla olisi täydelliset “surffikiharat”. Siinäpä se!