Munakkaaltahan se näyttää, mutta uskokaa minua, kun kerron, että kyseessä on superherkullinen valkosuklaajälkiruoka. Ulkonäkö tässä Rocky Road -suklaanamissa olisi takuulla edustavampi, jos alakerrokseksi olisi sulattanut vaikkapa maitosuklaata. Helppohan se toki on näin jälkiviisaana huudella. Tämän valmistamisen pitäisi onnistua urpoltakin, sillä kaikessa yksinkertaisuudessaan sulatetun suklaan sekaan laitetaan karamellia, suolaisia naposteltavia, kuivattuja hedelmiä, pähkinöitä tai muuta, minkä jälkeen suklaa jähmetetään uudelleen ja leikataan paloiksi. Niin hyvää!

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rocky Road

185 g valkosuklaata

20 g voita

50 g vaahtokarkkeja tai vastaavia

1 dl suolattuja popkorneja

1 dl lakritsipaloja

Paloittele lakritsit ja vaahtokarkit pienemmiksi. Sulata suklaa voin kanssa kattilassa miedolla lämmöllä tasaiseksi massaksi. Vuoraa pieni vuoka leivinpaperilla. Sekoita massaan karkit ja popkornit. Sekoita tasaiseksi ja levitä vuokaan. Painele vielä halutessasi massan päälle muutama karkki koristeeksi. Anna jähmettyä jääkaapissa tai pakastimessa tunnin ajan. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoile! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA