Käydessäni showroomilla ihailemassa uudistunutta Anno Collectionia, kuvasin myös Anttiloihin tulevia vaate- sekä asusteuutuuksia. Ilokseni sain kuulla, että tekonahan ja nahkajäljitelmien tilalle on tulossa paljon enemmän aitoa nahkaa. Kuvasin mallistosta suosikkilaukkuni ja yhdet saappatkin tästä nahkauutisesta intoillessani. Vaikka olenkin eläinrakas, näissä asioissa kallistun aitoon nahkaan, koska tahdon laukkujeni sekä kenkieni kestävän käyttöä. Ei olisi kovinkaan kivaa ostaa joka syksy uuttaa syyskenkäparia, koska edellinen kestäisi vain yhden syksyn. Kyllä käyttötuotteiden tulee kestää käyttöä.

Ihana vaaterekki asusteiden yläpuolella veti minua puoleensa magneetin lailla, joten tutustuin siihenkin. Vaalea värimaailma oli rauhoittava ja vaatteet kauniita. Rekin kohdalla aloin miettiä, miksi en omista mitään ihanaa vaaleaa laukkua. Tuollainen nudenvärinen olisi juuri passeli ja melkein yhtä monikäyttöinen kuin mustakin. Vähän raikkaampi vain. Ruskeita laukkuja en juurikaan enää omista, käytän jotenkin mieluummin mustaa. En kärsi enää klassisesta “mustaa ja ruskeaa ei voi yhdistää” -vammasta, joten siitäkään ei onneksi tarvitse stressata.

Säästin parhaan löytöni taktisesti viimeiseksi. Tekonahkayksityiskohdilla koristeltu Shannon-takki, joka on kuulemma jo myynnissäkin, on malliltaan aivan mieletön! Tätä saa kyllä myös turvallisena mustana, mutta siinä tuota yksityiskohtien luomaan kontrastia ei pääse syntymään, joten pidän tästä kamelinruskeasta versiosta paljon enemmän. Kevääksi on tosin kuulemma tulossa vielä vaaleampi versio takista, jos joku ounastelee sellaisen sopivan paremmin tyyliinsä. :)