Pinaattinen kanapasta
Rakastuin pestoon ja tahdoin kokeilla sitä pastan seassa. Normaalisti sudin (lue: lapioin) pestoa leivälle, mutta se alkaa jo hiljalleen tökkiä. Samalla reissulla, kun päätin kokeilla pestolla maustettua pastaa, keksin ostaa tuoretta pinaattia. Pinaattia olin syönyt aiemmin vain keittona, joten tässä reseptissä yhdistin kaksi uutta kokeilua ja pidin kyllä lopputuloksesta.
Pinaattinen kanapasta
300 g maustettuja kanasuikaleita (+ öljyä)
150 g miniluumutomaatteja
tuoretta pinaattia
pestoa
täysjyväpastaa
Laita pasta kiehumaan ja kypsennä kanasuikaleet pannulla tikassa öljyä. Lisää kanasuikaleiden sekaan puolitetut miniluumutomaatit ja kypsennä vielä hetki. Sekoita kypsään pastaan pestoa. Sekoita kanasuikaleet pastan joukkoon ja lisää sekaan revittyä/heinonnettua pinaattia juuri ennen tarjoilua. Koristele vielä halutessasi pestolla.
Kokeilin itse pastaa sekä sekoitettuna että niin, että pinaatti, kanasuikaleet ja pasta olivat lautasella erillään. En tiedä onko pasta parasta sekoitettuna vai “eriteltynä”, mutta hyvää se kuitenkin oli.:)
Sami
Vaikuttaa tosi hyvältä ja todennäköisesti on myös hyvää mutta siihen asiaan että yhteen vai erikseen, tulee mieleen äidinkielen tunnit. Luottaisin vain tunteisiin, se miten tuntuu on oikein.
MouMou
Ei se ikinä mene niin!:D
Sami
Ilmankos äipän numerot oli mitä oli..
MouMou
:D
Jenna
Näyttää hyvältä! Törmäsin eilen torilla tuoreeseen pinaattiin ja mietin, mitä siitä voisi tehdä. Tää ohje tuli siis erittäin hyvään aikaan:)
MouMou
No samaa olen itsekin miettinyt! Seuraavaksi voisi kokeilla tehdä itse sitä keittoa.:)
sirpa
omom :) Kokkaatko mullekkin ja lähetät vaikka postissa? :D
MouMou
Sopiihan se!:D