TUOTTEET PR-NÄYTTEITÄ

Elokuu, ja aurinko vaan jatkaa paahtamistaan. Jos etsit vielä sitä oikeaa fysikaalista aurinkosuojaa kasvoillesi, olet tullut oikeaan paikkaan. Käytän useimmiten kasvoillani suojakerrointa 50, mutta jos menen jonnekin, missä rasvaa on lisättävä ilman peiliä, on mukanani välillä pienempi suojakerroin. Korkeammilla suojakertoimilla kun fysikaalisten aurinkovoiteiden valkoisuutta saa häivytellä hieman enemmän ja pidempään, siksi teen sen mieluiten kotona peilin edessä. Voiteen suojateho on välitön, joten imeytymisen jälkeen ei tarvitse odotella puolta tuntia suojan aktivoitumista toisin kuin joidenkin kemiallisten aurinkosuojavoiteiden kanssa.

Parhaat fysikaaliset aurinkovoiteet kasvoille:

Paras aurinkovoide SPF20

Aloitetaan vinkit pienimmästä suojakertoimesta, joita edustaa kotimainen AIVA Organic. The Sun on minimalistisen brändin uusimpia tuotteita ja tykästyin siihen heti. Jos fysikaaliset aurinkosuojat eivät ole tuttuja, levittämiseen voi totutella tällaisella matalammalla suojakertoimella. Voide levittyy hyvin ja imeytyy todella nopeasti, joten fysikaalisille aurinkosuojille tyypillistä valkoista “hohtoa” ei edes aisti oikein iholla. Ja hei, AIVA myy myös hyvin pätevää aurinkovoidetta suojakertoimella 50! Se muistuttaa itse asiassa todella paljon tuota alempaa tästä postauksesta löytyvää SPF50-suositustani.

Paras aurinkovoide SPF30

LDB Alga Maris on tuttu brändi jo vuosien takaa, viimeksi kirjoitin merkin tuotteista lapsiperhenäkökulmalla. Tänä kesänä olen kuluttanut urakalla heidän 30-kertoimella varustettua aurinkosuojavoidettaan, joka myydään mukavan isossa pakkauksessa (150ml). Siitä riittää sitten kivasti myös vartalolle, jolle tuote on alunperin kehitetty. Merkin aurinkovoiteet on suunniteltu erityisesti kestämään urheilua ja sen huomaa pysyvyydessä, joka on omaa luokkaansa. Merkillä on myös aivan ihana sävytetty versio aurinkovoiteesta, sitä on kasvoillani tässä kuvassa. Toinen laadukas sävytetty aurinkosuojavoide löytyy Cattierilta.

Paras aurinkovoide SPF50

Uusin aurinkosuojavoidetuttavuus on Laponie of Scandinavian. Olen aiemmin hehkuttanut sekä merkin kasvonaamiota että hoitovettä, joten odotukset olivat korkealla, kun aurinkosuojavoide lanseerattiin. Tämä on ehdoton kasvoilla, kun lähtee juoksulenkin jälkeen vielä uimaan ja iholle voi loiskua vettä. Vesi heikentää aina aurinkosuojaa, vaikka sen saakin kasvoilta parhaiten pois öljypuhdistuksella. Siksi mahdollisimman korkea suojakerroin on pakollinen vesileikeissä tai muuten hikoillessa vaikkapa lenkillä. Purkki on mukavan kompakti (50ml), joten sitä on helppo kuljettaa mukana. Myös Laponie on kotimainen kosmetiikkamerkki, paljon lisäpisteitä siitä!

Psst! Tästä artikkelista voit lukea, kuinka hiukset voi suojata auringolta.