KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / ELLOS

*MAINOSLINKKI

Ennen kuin paneudun itse lomaan, esittelen lomatyylini. Jostakin syystä virkatut, neulotut ja punotut asiat ovat olleet viime aikoina erityisesti mieleeni. Siksi lomatyylini oli niitä tulvillaan. Mekko on musta ja neulottu. Sillä tavalla löysästi, että se ei hiosta vaan tuuli pääsee puhaltamaan sen läpi. Tämä sopisi vaikka rannalle uima-asun päälle kivasti. Samoin tuo korikassini henkii sellaista uimarantafiilistä. Hattua en ehkä uskaltaisi Hietsuun pukea, sillä Helsingin merituuli on yksi suurimmista riesoista täällä. Tosin 30 asteen helteille olen siitä poikkeuksellisesti kiitollinen. Minulle riittäisi se 20 astettakin, kiitos. Kaulakoru on muuten ostettu Kreikasta joskus, kun olin lapsi.

*Margot-neulemaksimekko – Vila

*virkattu olkihattu – ICHI

*Adura-olkilaukku – Ellos Collection

sandaalit – Ecco

Yksijalkainen kesälomalainen ikuistettiin poikani toimesta. Olimme lähdössä juuri ajamaan Kolille, kun keksin, että minullahan on pieni valokuvaaja mukana. “Mummoasetukset” päälle kameraan ja menoksi. Mummoasetuksilla tarkoitan Olympuksen kätevää ominaisuutta eli kosketusnäyttöä. Sitä käyttämällä voi antaa kameran kelle tahansa ja neuvoa painamaan näyttöä kuvattavan kohteen kasvojen kohdalta. Pomminvarma tämäkään vinkki ei ole, sillä joskus linssi ei anna tarkentaa tiettyyn kohtaan, mutta hyvin pärjäämme yleensä. Ja hei, tätä *neulemekkoa saa myös beigenä, jos musta ei ole värisi.

Yllätyin vähän itsekin, miten paljon tykästyin tähän hattuun. Muistan, miten rakastin ala-asteella vihreää kalastajahattuani, mutta en tiedä enää, missä se on. Jos muistan oikein, yksi koulumme poika varasti sen minulta kerran ja pissasi(!) siihen urheilukentällä, joten ehkä parempi, että hattua ei enää ole. Olen ostanut kirppikseltä Zadaa-aikoinani pastellisävysen kangasversion kalastajahatusta, mutta tämä olkinen on the kesähattuni. Ja miten hyvin se sopii yhteen laukkuni kanssa, vaikka nuo kaksi asustetta eivät ole edes saman merkin.

Täydellinen kesätyyli on tarpeeksi mukava myös pidemmälle automatkalle! 🫶🏼