*MAINOSLINKKI

Viikon paras lahja oli avomieheni minulle hankkima aikuisten kokoontaitettava kylpyamme. Ehkä mies kyllästyi kuuntelemaan viikottaista “tekis mieli mennä yöksi hotelliin vain, että pääsis kylpyyn” -virttäni tai ehkä uroksella oli oma lehmä ojassa. Joka tapauksessa meillä on nyt kylpyamme, jonka tilavuus on 250l eli sinne mahtuu ihan niin sanotusti täysikokoinen aikuinen. Vettä ammeeseen ei kuitenkaan tuota määrää tarvita, vaan 120-150 litraa riittää. Synttärilahjani alkuperää kyseltiin jo Instan puolella ja vihdoin kehtasin sitä lahjan antajalta kysyä. Tämä *kylpyamme aikuiselle on tilattu Coolstuffilta ja tätä löytyy myös vaaleanpunaisena.

Viikon paras jälkiruoka liittyy sekin syntymäpäivääni, jolloin kävin jälleen kerran Yes Yes Yes -ravintolassa Iso-Roballa. En ole tainnut blogissa koskaan hehkuttaa tuota kasviruokaravintolaa? No, nyt hehkutan! Menu oli valitettavasti juuri vaihtumassa, joten tämä ihana marenkijälkiruoka taisi olla tarjolla viimeistä päivää tänä keväänä. Uudessa maistelumenussa jälkiruokana on kookoksinen panna cotta, kaipa sekin täytyy jossakin välissä käydä maistamassa. Ruoka on tuolla aivan ihanaa, palvelu voisi olla ystävällisempää.

Viikon paras harrastus on geokätköily, johon lapsen koulukaveri hänet koukutti. Käytännössä tarvitset vain kätköilysovelluksen ja oman kynän sekä ripauksen mielikuvitusta. Kätköt löydetään kartan ja vinkkien avulla, niiden piilopaikat ovat eri tasoisia. Kätkön löydyttyä sen voi merkata sovelluksessa löydetyksi. Helppoja kätköjä ovat mm. puiden juurten sekaan kiven taakse tai metallipylvääseen magneetilla kiinnitetyt pienet rasiat. Usein niissä on nimilista, johon voi kirjoittaa kätkön löytöpäivän, mutta joskus rasioissa on myös esimerkiksi pieniä esineitä tai jopa rahaa.

Viikon paras ostos on Minna Parikan buutsipari alle satasella. Ja kyllä, tämäkin viikon parhaus liittyy huhtikuussa olleisiin synttäreihini! Bongasin nämä kaunottaret PlusMimmin Instasta ja tenttasin häntä heti, mahtuisiko tähän malliin myös paksumpi pohje. Usein nimittäin korkeampivartiset kengät puristavat pohkeitani tai vetoketju ei edes mene kiinni, mutta tadaa – tässä mallissa on tilaa! Lestikin on leveä eli tällaiselle lättäjalalle täydellinen. Hyvää syntymäpäivää minulta minulle! 😅