PRESSITAPAHTUMA / STOCKMANN TAMPERE

Ah, tuo joulunpunainen ratikka Stockmannin edessä! Mikä sen jouluisampi näky. Ehkä taivaalta olisi vielä voinut vielä leijailla lumihiutaleita, mutta niitä tuli vasta tällä viikolla. Saimme pari viikkoa sitten koko perhe kutsun Stockmannin joulunaloitukseen, joka sisälsi aamiaistilaisuuden, uuteen lelukauppaan tutustumisen sekä jouluikkunan avaamisen. Valitettavasti meidän piti palata kotiin ennen ikkunan julkistusta, mutta ehdimme nautiskella kaakaot aamupäivän tilaisuudessa Stockmann Loungessa ja sen jälkeen olikin luvassa varsin jouluisaa ohjelmaa.

Lapsivieraiden seottua onnesta nähtyään joulupukin suuntasimme juuri avattuun, Janne Katajan luotsaamaan Pieneen Lelukauppaan kerrosta ylemmäs. Tampereen Hämeenkadultahan löytyy jo Pieni Lelukauppa, mutta nyt Stockalla on oma versio siitä. Helsingin Stockmann taas saa omansa ensi keväänä. Meidän suosikkileluistamme Pokemonit, Robloxit ja pehmot löytyivät helposti ja niitä jaksettiin hypistellä pitkään. Avajaishumussa näimme myös taikatemppuja ja pääsimme maistamaan hattaraa. Eipä sen parempi maku olisi 350 neliön satumaailman avajaisista edes voinut jäädä.

Meillä on jo tulevan joulun lahjatilanne hyvällä mallilla, vain isälleni puuttuu oma paketti. Tämäkin vain siksi, että olin hänen lahjastaan niin innoissani, että annoinkin sen jo isänpäivänä. Jos kuitenkin perheen pienten lahjat on hankkimatta,  vieraile ihmeessä Pienessä lelukaupassa. Robloxeja oli enemmän Hämeenkadun kaupassa, jos se on teilläkin kova sana. Näin kokemuksen syvällä rintaäänellä. Ja hei, jos sukulaislapsen lelumaku ei ole täysin selville, lahjakorttikaan ei ole huono lahja. Sen lunastamisen ympärille voi suunnitella yhteisen kivan päivän kaupungilla kaakaoineen kaikkineen.

Tiedätkö muuten, mikä on tämän vuoden suosituimpia leluja? Lihasyöjäkasvilelu! 🌱 (Harmi, ettei sellaista ole kuvaa.)