KUUTTI-KORVIKSET SAATU / CRAZY GRANNY DESIGN

… BEIGE! Käytin viime talvena värikästä toppatakkiania lähes päivittäin yrittäessäni torjua kaamosta, jonka pimeä Helsinki viritteli kavalaksi verkoksi mieleeni. Tänä vuonna en tiedä vielä mahdollisesta talvesta tai sen vaatetuksesta mitään, mutta syksy on kulunut mukavasti vaalean beigen secondhand-villakangastakkini uumenissa. Yleensä yksin kuulokkeet korvilla kiitämässä pisteestä A pisteeseen B. Joskus lapsi kainalossa, joskus kauppakassi kädessä. Toisinaan kauppakassi toisessa ja lapsi toisessa kädessä.

Jotenkin syksy on hurahtanut ohitse vauhdilla. Se on kiitänyt tuhatta ja sataa eteenpäin jättäen minut beigenä plänttinä seisomaan yksikseni hieman hämmentyneenä. Olen ylpeä, että sain otettua pitkästä aikaa kuvia tyylistäni. Luottouniformuni on ollut tämä kirppisvillakangastakki, secondhandina ostetut käärmenilkkurit tai kiiltonahkamaiharit, culottes-housut, pipo tai baskeri ja näyttävät korvikset. Okei, korviksia ei ole ollut korvissa niin usein, mutta useammin kuin esimerkiksi kesällä. Crazy Granny -lähettilästittelin saatuani korvikset ovat usein olleet juuri tuon tietyn kotimaisen merkin.

Isänpäivän vietämme tänä vuonna pojan mummin luona. Olen viime kuukausina ikävöinyt omia isovanhempiani erityisen paljon. Lapseni on onnekas, kun hänellä on elämässään paljon isovanhempia ja sellaisiin verrattavia hahmoja. Voisinpa itse palata ajassa ja kysellä omilta mummuilta ja papoilta asioita elämästä ja heidän nuoruudestaan. Miksi sitä ei nuorena ymmärrä sukeltaa oman sukunsa historiaan suvun vanhinten avulla? Miksi se kiinnostaa vasta nyt, kun muistot ovat haalenneet seuraavan sukupolven mielistä? Menipä haikeaksi.

Hei muuten, ehdit vielä osallistua tämän päivän ajan kosmetiikkarvontaan edellisessä postauksessani, jos kylppärin kaapista puuttuu sattumalta juuri ihoa kirkastava kasvonaamio. Jos taas kaipaat joulufiilistelyä, klikkaa itsesi blogini joulukategoriaan. Se on jälleen aktivoitu ja täynnä reseptejä, kosmetiikkavinkkejä ja lahjaideoita menneiltä vuosilta. Vietähän oikein ihana sunnuntai. Itse aion tehdä jotakin vähemmän noloa kuin itseni kuvaaminen parkkihallissa.

Totesin muuten, että tykkään tämän villakangastakin leikkauksesta paljon enemmän kuin tämän toisen, joten latasin tuon vintage-takin myyntiin TÄNNE! :)