Huomenta! Tässä sitä ollaan. Jos menee märällä tukalla nukkumaan, tällaisena  lättätukkana herää. Jos pidän hiuksiani auki, suihkin niihin aina tietyt tökötit saadakseni ne tottelemaan. En yleensä jaksa suoristaa hiuksiani, jolloin tahdon kampaukseen vain rentoa kuohkeutta. Silloin käännyn osis+ -merkin hiuspuuterin puoleen. Puuteri näyttää harmaalta, mutta ei jätä tyveen väriä. Suihkutan tuotteen käsiini ja hieron hiusten tyveen.

Viimeistelen koko komeuden KEVIN.MURPHY -merkin hiuslakalla, joka ei jää ikävästi ilmaan leijumaan. Usein, kun joku suihkuttelee vessassa hiuslakkaa, koko huoneeseen ei voi mennä puoleen tuntiin tukehtumatta, mutta tämän sumutuksen jälkeen ilmaan ei jää sellaista tukehduttavaa pilveä. Tuoksu on otettu 80-luvun klassikkodrinkistä nimeltä Sininen enkeli.

Tämä on siis se laiskan ihmisen helppo ratkaisu. Joskus tahdon suoristaa hiukseni tai tehdä niihin muotoiluraudalla kiharat ja silloin suihkutan puhtaisiin hiuksiin KEVIN.MURPHY -merkin pohjustussuihketta. Sen jälkeen suoristan tai kiharran hiukseni, kohotan tyven mahdollisesti tyvipuuterilla ja suihkin vielä hiuksiin tuttua lakkaa. Kuvan Braun-suoristusrauta on saatu jo vuosia sitten blogin kautta. Minulla on useampi rauta, mutta ei tällä hetkellä erityistä suosikkia, joten nappaan yleensä sen, joka osuu käteeni ensimmäisenä.

       

Joskus, jos tarvitaan erityistä kiiltoa, lisään hiuksiin vielä muutaman suihkauksen KEVIN.MURPHY -kiiltosuihketta. Siinä on söpöjä kultahippusia, tuoksusta en niin välitä, joten suihkeen kanssa käytän lähes aina tuota luottolakkaani. Näillä tuotteilla pääsee polkkatukan kanssa tosi pitkälle! Tyvipuuteri, hiuspuuteri tai mikä onkaan antaa myös kivaa karheutta tukkaan, jos aikoo tehdä esimerkiksi puoliponnarin tai muun kampauksen, jossa hiukset eivät saa olla liian liukkaat.

Mitä tuotteita itse käytät hiuksiisi? Löytyikö suosikkieni joukosta tuttuja tuotteita? :)