Tämä onkin tofuteemaviikon ensimmäinen ruoka, jossa käytän tofua aivan sellaisenaan. Vinkkejä hampputofun käyttöön tuli kommenttiboksissa ja koska viikon aiemmat ruuat olivat hieman työläämpiä ja raskaampia, päätin kokeilla valmistaa tofusta jotakin nopeaa ja kevyempää. Tofun mieto pähkinäinen maku ei tosiaan tarvitse mitään mausteita, vaan tofu voisi vaikka korvata juuston tässä salaatissa. Ohjeeni mittasuhteet olivat tällä kertaa epämääräiset, koska tein niin pieniä annoksia kerralla. Yksinelävän etuoikeus, kirous tai jotakin. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vihertävä salaatti

hampputofua (saatu)

mozzarellapalloja

vihreitä rypäleitä

kurkkua

siemensekoitusta

salaattia

Kastike:

oliiviöljyä

sitruunainen balsamikastike

Asettele salaatti tarjoiluastian pohjalle. Paloittele päälle kurkkua ja puolita rypäleitä. Lisää mozzarellapallot sekä paloiteltu tofu. Ripottele päälle siemenet ja kastike.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA