Toivepostauksen aika! Osa teistä kuulemma kyseli, mitä minulle kuuluu nyt, kun mihinkään ei saa oikein mennä, joten tässäpä kuulumisiani ja ihan kuvien kanssa. Aloitetaan päivän parhaasta hetkestä eli aamusta. Silloin kiertelen makuuhuoneiden välillä mouruten ja herätän ihan jokaisen palvelijoistani. Ohjaan heidät ruokapaikalleni antamaan aamiaista. Ihmiset kun eivät vielä vuosienkaan jälkeen tajua kävellä sinne suoraan, miä tolloja! Tuon hienon, miehekkään vaaleanpunaisen julisteen omalla nimelläni(!) voitin kissojen arvonnasta.

Rakastan juoda aamupalan jälkeen kylmää vettä hanasta. Oma kipponi on ihan okei, mutta kun ihmisväki lukee aamulehteä, koen velvollisuudekseni pitää heille seuraa sen sijaan, että kävisin juomassa toisessa huoneessa omalla kipolla. Ai niin, teetin itsestäni eräällä taiteilijalla muotokuvan ja se kehystettiin toissapäivänä. Eikö ole upea teos? Jalkani eivät tosin ole oikeasti ihan noin paksut tai sitten kehonkuvani on vääristynyt.

Joskus, kun ihmisväki viettää aikaa terassilla, pääsen syömään rappusten luokse ruohoa. Se on ihanaa! Olen kovin arka, joten tarvitsen aina jonkun kaverikseni ulkoreissulle, ja jos jossakin kolahtaa, pinkaisen heti sisälle. Linnut ovat pelottavia, pakkoko on pitää niin kamalaa meteliä heti aamusta. Ei minusta ulkokissaa saisi enää, vaikka kuinka tahtoisi. Vähän tosin haaveilen sellaisesta häkistä, jossa voisin hengailla ulkona. Toisaalta jo ajatuskin siitä jännittää.

Välillä temppuilemme mamman kanssa niin, että hän pitelee karkkia ilmassa ja minä nousen takatassuilleni nappaamaan sen häneltä. Dreamies-nappulat ovat parhaita nameja! Vastauksena sinulle, joka kysyit, pelottaako tämä korona minua, niin ei pelota. Sen sijaan pelkään, että mamma muistaa, miten hassulta näytin viimeksi, kun turkkini ajeltiin pois ja päättää siksi viedä minut uudelleen trimmattavaksi. Voi sitä nöyryytystä. Sanokaa nyt sille, että olen parempi pitkäkarvaisena kuin kaljuna? Kiltit..?

Finski

Psst! Kaikki ne hetket, joita ei kuvattu tähän postaukseen, Finski-papparainen viettää sohvalla nukkuen.