Huomenta! Se olisi taas maanantai. Mitä kuuluu? Toivottavasti pelkkää hyvää. Tämä silkkinen paitamekko on vilahdellut jo muutamankin postauksen kuvissa, mutta vasta nyt sain ladattua koneelle kunnon asukuvat siitä. Paitamekko on oikeasti ihan siveellistä mittaa, mutta solmin rotsin ilman peiliä, joten paita jäi pussittamaan pöhkösti. Huomasin sen perverssin pituuden tietysti vasta kuvista, mutta samapa tuo. Kaduilla liikkuu kuitenkin tyttöjä pakarat paljaina, joten enpä juurikaan erotu joukosta.

Näistä kuvista kiitos kuuluu seuralaiselleni Nooralle. Napsimme asukuvat Areenan pihalla ennen Gladiaattorit 2017 -kuvausten alkua, koska olimme molemmat ajoissa. Rakastan sitä piirrettä Noorassa, sitä naista ei tarvitse ikinä odotella. Jos ihmettelette kuvien sävyeroja, ne otettiin kahdella eri linsseillä, joista toinen syventää rusketusta ja muuttaa hiukset punaisiksi. Että kiitos vaan.

Tarkoitukseni oli kastaa talviturkki viikonloppuna, mutta se jotenkin unohtui. Kahlailin kyllä rantavedessä, kun pikkumies pulikoi matalassa rannassa liian ison uimarenkaansa kanssa, mutta en sitten käynyt kastautumassa. Nyt on tyhmä olo, sillä yleensä tähän aikaan vuodesta olen pulahdellut jo useampaan otteeseen. Toivottavasti hellepäiviä tulee vielä paljon lisää, että tarkenee uida. Meressäkin olisi kiva käydä, mutta järvi vanhempieni talon lähellä kelpaa mainiosti.

paitamekko – Marimekko

nahkatakki – JC

aurinkolasit – Ray-Ban

sandaalit – Adidas

Eilinen kului Tallinnaa tallatessa, joten tällä viikolla on tulossa kunnon postaustykitystä. Saatte varautua lukemaan joka aamu tuoreen postauksen. Haluaisin postata joka päivä, mutta tuo toinen blogi hidastaa tahtiani. Sinne ei ole niin paljon asiaa, koska rajasin henkilökohtaiset jutut pois, mutta kuitenkin sen verran, että se vaikuttaa tämän blogin postaustahtiin. Mietin jo blogien yhdistämistäkin uudelleen, mutta se on saanut niin paljon soraääniä, etten pidä sitä hyvänä ideana. Niin tai näin, tämä viikko on tehoviikko täällä blogissa! :)