OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Marimekon OUTLET-liikkeeseen tuli pieni erä pisarakuvioituja mekkoja sekä paitoja. Sovitin hetken mielijohteesta pehmoista Pisaroi-mekkoa ja varmistelin myyjättäreltä, oliko kokoani monta varastossa. Tasan se yksi, ja kuten arvelinkin, tämän printin vaatteet katosivat jo hurjaa vauhtia myyntirekistä. En voinut odotella, tulisiko mekko vaikkapa alennusmyynteihin joulun jälkeen. Niinpä hyvistä vaihtoehdoista jäljelle jäi vain puhelinsoitto äidilleni, joka juuri muutamaa päivää aiemmin oli kysynyt, mitä tahtoisin joululahjaksi. Olen etsinyt jo parin vuoden ajan malliltaan tätä uutta hieman monimutkaisempaa Pisaroi-mekkoa, joka on Marimekon vanhemmista mallistoista, mutta sitä tuntuvat etsivän kaikki muutkin. Ainoa koko, johon olen Huuto.netissä törmännyt, on aivan liian iso. Täältä löytyy pieni kuva haluamastani mekosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Marimekko

kengät – Aldo

Joulupukki oli niin ihana, että toteutti mekkotoiveeni, joten nyt sain helpotusta “pisarakutinaani”. Tämä pituudeltaan tunikan ja mekon välimaastosta oleva mekko on materiaaliltaan niin pehmoista, että tässä voisi vaikka nukkua. Heti, kun kevät suvaitsee saapua, puen tämän päälle nahkatakin ja kaivelen kenkälaatikoista jalkoihini värikkäät korkkarit. Nytkin huuleni oli maalattua räikeän pinkeiksi, mutta tuo kuvauspaikan valaistus oli aivan kaamea, joten huulipuna jotenkin vaan katosi kuvista. Pitänee tehdä ihan oma postaus tuosta sävystä, sen verran kiva se oli luonnossa. Kuvissa näkyy ensimmäistä kertaa myös uudet hiukset. Noin vihertävät ne eivät ole, vaan edelleenkin tuo valaistus teki temput. Oikea sävy näkyy esimerkiksi tämän videon lopussa. Värjäysoperaatosta voisin kertoa vähän enemmänkin, mutta nyt on pakko siivota tämä sikolätti rakas kotini. Pojat olivat viikonloppuna vähän aikaa kaksin ja näyttää siltä, kuin ydinpommi olisi räjähtänyt täällä! :D