Asukuvarintamalla alkaa selkeästi tapahtua jotakin ryhdistäytymiseen viittaavaa. Tällä kertaa kuvat napsittiin pikaisesti matkalla kuntosalille, kun muuhun aikaan vuorokaudesta ei vaan ollut aikaa. Aika säälittävä, tiedän kyllä. Parempi kuitenkin sekin kuin ei mitään, sillä itseäni ärsyttää ainakin suunnattomasti asupostausten väheneminen. Kauhistuttaa jo etukäteen tuo tulevan syksyn pimeys, kun asukuvien ottamiseen on tarpeeksi valoa muutaman hassun tunnin ajan vuorokaudessa. En voi sietää salamaa, mutta pakko kai siihen on jossakin vaiheessa turvautua, jotta saa edes jonkintasoisia kuvia näytille. Mutta nautitaan nyt hetki vielä valoisasta syksystä.

toppi – H&M

neuletakki – H&M

farkut – H&M

kengät – Aldo

takki – Vero Moda

laukku – Asos

En useinkaan kuvaa laukkujani asujeni yhteydessä, mutta voitte kuvitella aina puuttuvan laukun tilalle tämän nahkaisen niittisäkin. Kannan siinä lähes päivittäin omaisuuttani mukanani, sillä laukku imee itseensä pienen kylön verran sisältöä. Mikään siro tai naisellinenhan laukkuni ei ole, mutta pidän siitä kovasti. Laukun lisäksi tuo takki on niskassa päivittäin eli aikamoisen tyypillisestä arkiasusta on tässäkin kokonaisuudessa kyse. Tiedättekö muuten sen tunteen, kun löytää jotakin, mikä istuu päälle ihan saumattomasti? Sen tunteen aiheuttivat viimeksi noiden asukuvien farkut.

Tilasin nuo farkut tosiaan H&M:n nettialeista muistaakseni viime viikolla. Farkkuja löytää näköjään vieläkin täältä kahdessa eri värissä ja ne vastaavat hyvin kokoaan. En voi olla korostamatta vielä uudelleen, miten mahtava pituus punteissa on. Pitääkin pitää muistissa, että “nilkkapituinen” tarkoittaa “täysimittaista” minun kielelläni. Tai siis minun ja monen muun tytön, jonka kokonaispituus jää enemmän tai vähemmän vajaaksi siitä keskiarvoisesta 165 senttimetristä. Melkein tekisi mieli ostaa muutamat vielä varastoon, sillä sopivien farkkujen löytäminen on hyvin harvassa.

Seuraavaksi olisikin sitten edessä tulevan uniikkimekkoni kolmas sovitus ensi viikon(!) Elle Style Awardseja varten. Yläosaa olen nähnyt sen verran, että pidän sitä vähintäänkin täydellisenä. Siis erästä kiusallista rintaliiviongelmaa lukuun ottamatta, mutta eiköhän se ratkea tässä viikonlopun aikana. Tai jos joku osaa jo nyt kertoa, mistä saa superpitävää tissiteppiä, vinkkejä otetaan vastaan. Alaosaa olen sovitellut vasta kerran, joten odotan jännityksellä, miten se istuu ja miltä mekko tulee sitten kokonaisuudessaan näyttämään. Nythän se on vasta kasa “vääristä” kankaista tehtyjä sovituskappaleita. En malta odottaa!