IMG_5055

On paikkoja, jotka tunnistaa heti ensisilmäyksellä ja Marimekon myymälät kuuluvat ehdottomasti näihin paikkoihin. Vieraillessani viikolla Helsingin Marikulmassa, kiinnitin heti katseeni mustavalkoisiin säkkituoleihin ja tyynyihin. Olin saapunut “Marivaltakuntaan” ja valmistauduin ihastumaan uusimpiin tuotteisiin. Valmistautumiseni taisi olla liian huteraa, sillä ihastuslistalle pääsi lopulta vähän suunniteltua useampi tuote.;)

IMG_5046

IMG_5047

IMG_5044

Marimekon ja Conversen yhteistyömallisto, jota siis virallisesti saavuimme ihailemaan, on pieni ja pippurinen. Myynnissä on sekä pitkä- että lyhytvartisia tennareita muutamassa kivassa kuosissa. Jokaisen mallin hinta on sama ja kenkien mukana saa parit erilaiset vaihtonauhat. Converse Loves Marimekko-Tennarit ovat tulleet loppuviikosta myyntiin Helsingin Marikulmaan, Turun Aurakadulle ja Tampereen Hämeenkadulle.

IMG_5054

IMG_5043

IMG_5041

Jonna iski silmänsä heti punavalkoiseen Kirppu-malliin ja minun sydämeni vei mustavalkoinen Pikkusuomu-tennaripari. Nuo pinkit nauhat saattoivat vähän kyllä vaikuttaa valintaani, krhm. Onnekseen Jonna saikin arvontavoittona haluamansa tennariparin illan päätteeksi. Arvatkaa, olenko kateellinen?:D Kaikki tennarimallit voi kurkata täältä Marimekon sivulta.

IMG_5045

MouMou Marimekko Converse

Myymälän eräässä kulmassa oli kuvauspiste. Sinne oli ripustettu erilaisia printtikankaita, joiden edessä sai kuvauttaa itsensä. Jonna ja sai jotenkin puhuttua minut ympäri kuvaan. Sanonpa vaan, että moro, mikä muikkeli! Tästä syystä en koskaan kuvaa itseäni suoraan edestä. Tämä naama ei vaan toimi niin. Kuten ei myöskään tuo hitto, miten hankala tätä laukkua on kannatella fiksusti -poseeraus.

IMG_5036

IMG_5038

IMG_5034
IMG_5057

Kiertelimme ensikertalaisina Marikulman ympäri ja ihastelimme erilaisia sisustujuttuja. “Ryppyiset”  Sukat makkaralla -lasit olisivat aivan ihastuttavat Arabian KoKo-astiastoni kanssa ja Mariskooleillekin alan hiljalleen lämmetä. Molempien sydämet vei kuitenkin eräs shortsipari, jota olin jo junamatkalla kuolannut uudesta Elle-lehdestä. Näillä kesälomasta tulisi takuulla ainakin 50 % söpömpi!<3

IMG_5297

IMG_5290
Mukaan saamani lahjakassin tyhjä kirja ja avaimenperä päätyivät heti äidin omistukseen. Alan jo epäillä, että äitiliinin työpaikalla on Marimekko-kerho, jossa hoitajat vertailevat, kenellä on eniten ja kivempia tuotteita!:D Suurin Marimekko-fani on kuitenkin meidän Finski, joka päätti, että kangaskassin päällä on maailman paras makoilla.
IMG_5277
Korjaan, kangaskassin sisällä on maailman paras makoilla!;)