Rakastan tehdä listoja. Valitettavasti listoillani on kuitenkin aina asioita, joita pitäisi tehdä ja sellainen on välillä stressaavaa. Kyseisiä asioita ei välttämättä kuitenkaan toteuteta ikinä tai sitten asiat järjestyvät ihan omalla painollaan. Tällä hetkellä tuntuu, että minun pitäisi…

… pistää vielä yksi kesätyöprojekti alulle, ettei se jää roikkumaan, vaikka deadline onkin vasta lokakuussa. Jos hommaa tekisi hiljalleen, se ei edes tuntuisi niin isolta möröltä kuin mikä se oikeastaan on.

… viimeistellä ja palauttaa se kandin loppuosa. OIKEASTI NAINEN, ei se ole iso pinnistys! (Mutta entä jos ei kiinnosta?)

… lähettää virheellinen Domino-keksi takaisin tehtaalle. Tämän kohdan voisi ehkä unohtaa kokonaan, mutta kun se keksi vainoaa minua.:/

… etsiä syksyksi tutormateriaali jostakin kaapin perältä.

… käydä läpi kaikki omistamani Arabian KoKo-astiat ja myydä tarpeettomat niitä tarvitseville. Niin ja ostaa niitä hienoja tilalle.:)

… tehdä kenkäreklamaatio, taas.:(

… miettiä, mikä minusta tulee isona ja suunnitella opinnot sen mukaan. Välivuosi voisi tehdä hyvää, mutta toisaalta en tahdo jumittua ja päätyä jonnekin Siwan kassaksi. Miksi Siwan kassoja muuten aika naureskellaan? Anyway, nyt pitäisi päättää ja se ajatus ahdistaa!

viuhka

… kuvata ja naputella rästipostaukset julkaisukuntoon. Eniten tuolla kummittelee se kamala vastauksia kysymyksiin -postaus. Onneksi sieltä voi karsia pois kaikki kysymykset, joihin en tahdo vastata!:D

… vaihdattaa yhdet korkolaput. Niitä kenkiä tarvitsen vasta syksyllä, mutta kohtahan sekin taas kolkuttelee ovella. Syyskuvastot saavat syksy tosin tuntumaan ihan toivotulta vieraalta. Kesäloman loppuminen kyllä harmittaa.

… liimata eräät kengät kuntoon. Olen pysynyt melkein sataprosenttisesti päätöksessäni kiertää huonolaatuiset kengät (eli eBayn kiinamuoviklopot) kaukaa. *tuuletus*

… tilata parturi. Tiedän jo tasan tarkkaan, millaiset hiukset tahdon syksyllä, mutta en tiedä, mitä teen hiuksilleni siihen asti. Luultavasti pidän vielä hetken punaisina!<3

… hankkia jostakin lisää kärsivällisyyttä. Oli kyseessä siten huono tai hyvä asia, en malttaisi ikinä odottaa mitään.

… viedä ulkoinen kovalevy jonnekin, missä joku ihana ihminen saa luvan kertoa, että sen sisältö on pelastettavissa. *peukut pystyyn*

… pysyä kovana vuokraisännän kanssa, jotta ei tarvitse muuttaa pois. Ihan tosissaan? Kuka ehdottaa, että olohuoneesta tapetoidaan uudelleen vain kaksi seinää niin, että lopult täällä olisi kaksi sinertävää ja kaksi kellertävää seinää? Niinpä. MIES.

tuliaiskoru

… käydä moikkaamassa mummuja, kun kerran maalla olen niin paljon. Miksi siihenkin on niin iso kynnys, vaikka lenkkeilen aivan toisen mummon talon ohi?

… päättää, haluanko itselleni poikaystävän. Nyt olisi sellainen tarjolla, mutta kun tahtoisin ehkä mieluummin sen kissan!:D

… alkaa etsiä uutta asuntoa eikä vähiten juuri siksi, ettei nykyiseen murjuun saa ottaa lemmikkiä. Vuokraisäntä aiheuttaa minulle harmaita hiuksia muutamallakin eri tavalla! Voisinkin avautua tästä aiheesta joskus kokonaisen postauksen verran! Teiltä saa lähes aina hyviä neuvoja asiaan kuin asiaan.:)

… siirtää olohuoneen ja eteisen sisältö makuuhuoneeseen, jotta vuokraisäntä pääsee tapetoimaan tänne ja maalaamaan eteisen.

… pitää peukkuja, että Asokselta tilaamani alusmekko ehtii ajoissa tänne ja saan pukea uuden ihanan mekkoni ensi viikon “sukujuhliin”.:)

… naputella tärkeimmät vaatteet, kengät ja asusteet Huuto.nettiin ja pakata loput kirppiskasaan Hietsua varten. Pöytä pitäisi varata elokuulle.

… kirjoittaa useammin postauksia listamuodossa. Kuten jo kerroin, rakastan listoja, joten kumma, etten tee niitä useammin.

viuhkan takaa

Kuinkakohan pitkä tuo lista on täydessä mitassaan, jos jo nopeasti sen kummempia ajattelematta sain tuollaisen tehtäväkasan kokoon? Ei, en halua edes tietää. Tieto lisää tuskaa ja jotkut asiat on vain hyvä unohtaa.;)

(kuvituksena tuliaisia Espanjasta)