Tähän kärkeen aivan valtavat onnittelut pikkusiskolleni, joka lähetti minulle viime yönä kello 02:38 tekstiviestin, että oli päässyt haluamaansa opiskelupaikkaan. Mahtava suoritus, Jane! Sinun iässäsi siskollasi ei ollut pienintäkään hajua, mitä tekisi “isona” eikä ole muuten välttämättä vieläkään.:) Onneksi perheestä löytyy edes yksi määrätietoinen ihminen. Alla on muuten kuva meistä kahdesta, kun itse olen vielä kuusitoistakesäinen kakara. Tuo on ehkä edustavin yhteiskuva meistä kahdesta, ihan tosissaan siis!<3

peput

Tänään on myös siitä mukava päivä, että vietän tämän Veeran kanssa. Teimme eilen villit suunnitelmat illalle ja niiden toteutus on jo käynnissä. Vahdan illaksi jon kun kivan asun, mutta yhteisen rymyillan valmisteluasu on tässä.:) Paheviikon sijaan tästä viikosta on muotoutumassa H&M-viikko, asuni ovat aikalailla kokonaan kyseisestä puljusta! Hiusten kanssa on vähän sellainen tilanne, että tyvikasvu näyttää niin harmaalta, että ponnari on paras kampausratkaisu. Illalla ajattelin silti laittaa hiukset auki. Soitin aamulla kampaaja-ajan viikonlopulle, kun paloi hermo noihin juuriharmaisiin.

valmisteluasu

farkut – H&M

toppi – H&M

ballerinat – H&M

koru – H&M

takki – Vero Moda

Nyt alkaa siis villi SATC2-ilta. Aloittelemme täällä luonani, illalla käymme elokuvissa katsastamassa tuon odotetun leffan ja yöksi konttaamme pikkuisen Nano-koiran kanssa nukkumaan. Jos päädyn tekemään illasta postauksen, se postaus saattaa sisältää aika monta pahettani.;) Viettäkäähän tekin hauska ilta, jos vain mitenkään mahdollista!