Viime viikon hellepäivinä päälläni oli jotakin, mitä en ole käyttänyt pitkään aikaan. Nimittäin saronki. Olen omistanut niitä elämäni aikana ehkä kaksi ja unohtanut kumpaisenkin aina muutamaksi vuodeksi hattuhyllylle. Tällä kerralla Vesalan fani-lippistä etsiessäni törmäsin keltaiseen versioon, jonka nappasin mukaan rannalle. Tämä saronki on saatu vuosia sitten Glitterin pressikassista, mutta saronkeja on hyvin tarjolla ainakin H&M:n verkkokaupassa, jos oma on vielä hakusessa.

Saronki on yllättävän mukava. Pidän siitä eniten kaulan ympäri kiedottuna eli ns. halterneck-versiona, mutta käytän sitä myös olkaimettomana. Tällä kerralla bikinisettini yläosan kiinnitys oli niskani takana, joten se määritteli myös sitomistavan sarongille. Minnekään kauppaan tai muualle en tällä virityksellä lähtisi, korkeintaan rannalta rantabaarissa käymään, sillä bikinit kuultavat aika paljon läpi.

    

Rannekoruni sain samalta merkiltä, jolta ostin juuri korvakorut. Sain valita kesäkorut itselleni, joten päädyin kasaan rannerenkaita. Kolmessa on teksti ja yhdessä värillinen kivi. Vaikka “focus.“, “think.” ja “breathe.” sopivat tällaiselle stressipesäkkeelle, olisi ehkä pitänyt ottaa yhden tilalle se “PERKELE“. Koruja voi tilata omilla teksteillä, mutta nuo valmiitkin ovat hienoja. Littlebit design nousi heittämällä suosikkilistalleni jo saatuani Veeralta lahjaksi tämän korun.

Kestäviin letteihinkin tiedän taikavinkin. EIMI-merkin Ocean Spritz -suolasuihketta kuivaan tukkaan ja sitten letittämään. Hiuslakkaa ei tarvita juuri nimeksikään ja letit pysyvät useamman päivän hyvinä, vaikka niiden kanssa nukkuisi. Vain latvat eli pienet, läpinäkyvät ponnarit korjasin aamulla oikeisiin kohtiin. Tuo minun Wellalta saamani purkki on erityinen PRIDE-versio, minkä vuoksi sen tänne kuvasinkin. Sitähän se kaikki on, rakkautta, rakkautta vain. ♥