Metsään meni että muksahti! Postaussuunnitelmani nimittäin. Tarkoitukseni oli postailla ovelasti tämän päivän aikana Youtubeen MouMou-kanavalle lyhyitä videoita reaaliajassa pieninä postauksina, mutta jätinpä sitten muistikortinlukijan kotiin. Hirvittävän fiksusti tehty! Nyt saatte katsoa nämä pienet videot sitten vähän hassusti yhtenä klönttinä, jonka olen vielä kaiken kukkuraksi ihan itse editoinut aivan päin mäntyä. Pahoittelut! Koetin kuvailla päivän aikana näitä videoita monta yhden yhtenäisen ja pidemmän kuulumisvideon sijaan. Saa nähdä, mitä tykkäätte tällaisesta hieman erilaisesta postauksesta. Kuvanlaatu kärsi näköjään ainakin huimasti videon pienentämisestä. Olkaa armollisia, pyydän.

Että sellainen päivä tänään. Nyt painun pehkuihin lepäämään ja jos kaikki menee putkeen, nukun koko huomisen päivän, jotta olen varmasti alkuviikosta terve. Jos tämä on stressiflunssaa, mitä hyvin vahvasti tuttujen oireiden perusteella epäilen, tämän pitäisi mennä ohi parissa päivässä. Pitäkäähän siis peukkuja.

Psst! Lupaan pyhästi lopettaa peukun näyttämisen ja opetella eroon sanasta “jei”. Hävettää ja sitä rataa. Tan-tan-taa! :D