Haastoin itseni kirjoittamaan kuvattoman postauksen. Esteettistä nautintoa etsivät voivat siis lopettaa lukemisen halutessaan tähän.

Palasin juuri kotiin ja totesin, että talonvahdiksi nakitettu Pörri oli ottanut hatkat. Kiva. Mihin tässä maailmassa voi enää luottaa? Kulutin tänään reilun tunnin aikaa Ideaparkissa, kun odottelin junaa. Löysin sieltä muutaman kivan jutun, jotka pitää kuvailla tänne jossakin välissä. Nyt on kesäksi hankittu mahtava hattu ja uusi bilelaukkukin polttelee kaapissa. Näiden löytöjen lisäksi voitin aamulla eBaysta ihanan mekon. Se on samanlainen kuin mustavalkoinen mekkoni, mutta väritys on kahta eri pinkkiä. Hintaa oli vähän reilu kymppi, joten pakkohan sitä oli huutaa.:)

Huomenna lähden heti aamusta junalla Helsinkiin hemmoteltavaksi. Laitatan ihanat ripset takaisin (kyllä, aion opetella nukkumaan selälläni) ja vietän tyttöjen kanssa villin illan Linnanmäellä. Toivottavasti en ole tullut ihan niin vanhaksi, että laattaa lentää. Ennen tilanne oli se, ettei mikään laite oikein tuntunut missään, mutta tilanne ei välttämättä ole enää sama.

Kirjoitin nyt tällaisen kuulumispostauksen pitkästä aikaa. Huominen aloitetaan maukkaalla reseptillä ja ensi viikosta tulee teemavapaa viikko, kun en keksinyt mitään sille viikolle sopivaa. Miten siellä on vietetty viikonloppua?:)