Bebe au Lait -blogin TOP 10 postaukset:

  1. Miten maidontulon saa loppumaan. Vaikka tämä oli enemmänkin pohdintapostaus kuin ratkaisu mihinkään, ehkä vertaustuelle oli tarvetta? Myös 10 turhauttavinta imetyskysymystä tämän (selkeästi provosoituneen ja hormonihuuruisen) laktivistiäidin suusta veti puoleensa ihmisiä ja imetyksen rajapyykit, joka oli yllättävän “epäiinamainen”, kiinnosti kovasti.
  2. Miksi olen kotiäiti. Tämä osa tekstistä tiivistää aika hyvin olennaisen: “Vaikka tällä hetkellä blogieni kirjoittamisen ohella niin sanottu työni on siivota, tehdä ruokaa, opettaa lapselle numerot ja käydä läpi kaikki museot muutaman kilometrin säteellä jälkeläiseni kanssa, en koe, että Minna Canth olisi taistellut turhaan siitä, että olisin voinut valita toisin. Minusta tasa-arvon tavoittelua ei ole se, että nainen palaakin heti töihin ja mies jää hoitamaan lasta kotiin.
  3. Ehkäisykapseli. Vieläkin sattuu katsoa noita kuvia! Kapseli on sisälläni vielä tänäkin päivänä ja tunnumme tulevan toimeen todella hyvin. Eipä ole valittamista, mutta vähän jännittää se päivä, kun tämä pitäisi kaivaa pois. Varoitan aika rajusta kuvamateriaalista aihepiirin postauksissa.
  4. Imetyskorun puhdistaminen kerää myös edelleen paljon käyntejä. Imetysjutut ovat ihan omia lukijamagneettejaan, mutta imetyskoruille on oma yleisönsä, sillä ne sopivat myös kantamiseen hyvin. Kaikki imetyskoruni on saatu ByPinja-merkiltä.
  5. Vinkit lapsiperheiden Helsinkiin. Ensimmäisessä osassa on enemmänkin Lasten Helsinki! -karttaa käsittelevä näkökulma. Toinen osa taas kerää yhteen konkreettisempia vinkkejä. Tästä on tulossa blogiin päivitetty versio nyt, kun poika on 4,5-vuotias!
  6. Jälkiviisaat raskausvinkit osa 1 & osa 2. Otsikko selittää itse itsensä.
  7. Ajatuksia siitä, montako lahjaa pieni lapsi tarvitsee jouluna. Olen edelleen se hankala äiti, joka yrittää taistella sitä vastaan, että lapset hukutetaan lahjoihin. Tänä vuonna en osta Nöpsylle lahjaa lainkaan, vaan joulukalenteri on hänen “joululahjansa”.
  8. Kantoreppuvertailu. Vähän kyllä nyt spoilaan, että lopultakin kannoin poikaa 95% Tulalla. Lapsen kasvaessa se vaan mukautui paremmin tarpeisiimme.
  9. Perhepeti, matkasänky vai pinnasänky. Auts, taas arka aihe! Perhepeti jakaa rankasti mielipiteitä, mutta meillä nukuttiin sulassa sovussa samassa sängyssä vuosia. Nukutaan muuten usein vieläkin. Tuota matkasänkyä on välillä ollut ikävä, se kun siirtyi jo suvun seuraavalle vauvalle.
  10. KOEAJOSSA: Stokke Xplory. Meidän vaunut/rattaat, joita olen kehunut kaikille mahdollisille ihmisille, pääsivät tarkempaan esittelyyn tässä postauksessa. Pahimmillaan meillä oli samaan aikaan neljät(!) rattaat, nykyään rullailemme helposti yksillä.

Tämä blogi toimii nykyisin vain arkistona, mutta selaile ja inspiroidu vapaasti!♥