Julkaisin kerran viikossa arkikuvan elämästäni. Sellaisen suunnittelemattoman, ei-viimeistellyn kuvan, johon jotenkin tiivistyy meidän arkemme ja elämämme. Kuvia voi selata arkikuva-kategoriasta.

“Julkaisin”, huomasitko? Aikamuodolla on väliä. Tämä on nimittäin 3.5-vuotiaan Bebe au Lait -blogin loppu. Ei tauko eikä aikalisä, vaan loppu. Perjantai 13. päivä tuntuu sopivalta ajankohdalta kirjoittaa loppusanat, sen verran dramaattinen ihminen kuitenkin olen ja sen verran paljon tämä päätös kirpaisee. Päätin kuitenkin aikanaan, että kirjoitan tätä niin kauan kuin tuntuu hyvältä ja nyt ei enää tunnu.

Blogin kommentointimahdollisuus suljetaan kokonaan eikä blogi päivity enää. Sähköpostilla minut kuitenkin tavoittaa, jos jää jotakin hampaankoloon. Maailman isoin ja ikuisesti kestävä KIITOS kaikille ihanille siellä ruudun toisella puolella ja heippa! Me jatketaan tästä kokemusta rikkaampina, Nöpsy ja minä. Muistelen teitä ihania lämmöllä.

Psst! Nöpsyn äidin oma blogi päivittyy jatkossakin TÄÄLLÄ. Sieltä löytyy tyyliä, kauneutta ja arkea. Ja vähän “nöpsyilyäkin”, sillä pienen pojan tärkeät tapahtumat ja tyylijutut julkaistaan MouMou-blogissa, kun siltä tuntuu. ♥