En voinut vastustaa kiusausta. Itselle on helpompi olla ostamatta, mutta lastenosastolla lähtee käsistä. Mini Rodinin luomupuuvillainen Mäyräkoira-kaulahuivi* saapui postissa viime viikolla ja on nyt jo lemppari. Päätin heti, kun näin tämän malliston ennakkoon, että ostan tuon huivin ja niin myös tein.

Päiväkodissa on pojalla on käytössä valikoimana kirppikseltä ostettuja vanhoja Reimoja ja muuta, minkä ei ole niin väliä. Kaupungille taas puemme vähän siistimpää. Pipo on saatu Alpalta, Reebokin kengät tilattu netistä ja Pico-takki* ostettu Ideaparkin Ballot-myymälästä. Rodinin sekin. En ole merkkihullu, mutta tykästyin takin muotoiluun ja katsoin, että jälleenmyyntiarvo on kohdillaan, joten päätin tutustua merkkiin. Onko Mini Rodini teille tuttu?

Tällä hetkellä ihailen kaikkea värikästä, sillä MouMou-blogini puolella pyörivä kapselivaatehaaste rajoittaa pukeutumistani. Kapselihaastetta voi seurata täällä! Saan siis lokakuussa pukea ylleni vain pienestä valikoimasta vaatteita, asusteita ja kenkiä. Kummasti kirkkaanpunaiset kengät ja muu alkaa houkuttaa. Huulipunaakin käytän nyt useammin kuin koskaan. Samoin kynsilakkaa.

Haluaisin vähän lainata tätä huivia, mutta mies kielsi. Olisi kuulemma huijaamista! 😀

(*kaupallinen linkki)