Arki tulee vaatimaan jatkossa suunnittelua pyykinpesun, ruoanlaiton ja muun oheistoiminnan kannalta. Mietin jo, kokkailenko viikonloppuisin jättimääriä ruokaa pakastimeen eikä se ole yhtään huono vaihtoehto. Törmäsin kuitenkin Facebookissa mainoskampanjaan, joka herätti kiinnostukseni. Päätin kokeilla arkihelpotusta nimeltä “joku tuo ovellesi ruokaa ja reseptit”. Ja vielä puoleen hintaan normaalista hinnasta*!

 

Ennakoin tätä paniikkiolotilaani viime viikolla, joten tilasin maanantaiksi Sannan ruokakassin*. Se toimitettiin kotiovelle ja ainekset säilyivät viikon hyvinä. Perjantaina kokkailin meille lounaaksi kalapataa ja illalliseksi pastaa. Ruokakassissa toimitetaan siis raaka-aineita ja reseptit sekä lista mausteista, jotka tulisi löytyä kotoa. Se lista tuli reseptien kanssa jo sähköpostilla ennakkoon, jotta ehdin täydentää kasvisliemikuutiovarastot.

Tilaamassani pikakassissa oli reseptit ja aineet kolmeen ateriaan. Vielä on keitto testaamatta, mutta pasta maistui kaikille hyvin. Reseptit ovat nopeita ja terveellisiä, joten pastakastikkeen kasvikset oli pilkottu valmiiksi. Kiireinen ja nälkäinen kotiäiti arvostaa, sillä kun taaperolla on nälkä, ruokaa aletaan tehdä heti eikä turhalle pilputtelulle ole aina aikaa. Ai niin, sitruunainen turskapata oli törkeän hyvää! Oletteko te testanneet tällaisia ruokakasseja? 🙂

(*kaupallinen linkki)