Huomenta! Joko on aamukahvikuppi kourassa ja piirretyt pyörimässä? Tänään aion keskittyä hammashuoltojuttuihin, sillä ne kuuluvat ihan jokaisen elämään. Tiesitkö, että voit harjavalinnallasi vaikuttaa aika moneen asiaan? Meillä on kotona kaikilla käytössä sähköhammasharjat, mutta mummolassa olemme täysiveristä Humble Brush -kansaa. Ajelimme Tampereelle viettämään päivää ja Ruohonjuuren kohdalla tajusin, että edellisten harjojemme harjakset ovat jo aika hurjassa kunnossa. Nöpsy valitsi itselleen sinisen lasten harjan, joka on vielä aikuistenkin harjaa pehmeämpi.

Hammasharjan varsi on luonnostaan antibakteerista bambua ja harjakset nylonia. Ruohonjuuren sivuilta voi lukea enemmän harjan maatumisesta sekä pakkauksesta ja ostaa halutessaan oman harjan haluamassaan värissä. Vaikka voisin ostaa näitä pelkästään ulkoisten ominaisuuksien perusteella, eräs ostopäätökseeni vaikuttava tekijä on se, että ihan jokaisesta myydystä hammasharjasta Humble Brush lahjoittaa yhden hammasharjan kehitysapuun. ♥