Oli minulla niitäkin kuvia, joissa Nöpsy on kuvattu vastavalossa tuijottamassa heinäpellolle. Totuus on kuitenkin se, että 95% ajasta Nöpsy ei tuijota eteerisenä eteensä, vaan ryömii, mönkii, kierii tai juoksee eivätkä vaatteet näytä niissä kuvissa kovin “myyviltä”. Hiekkaa on yhtä paljon kuin kangasta, eivätkä shortsit laskeudu ihan oikein, koska taskuihin on tungettu BRIO-junanradan palasia. Kyllä, niitä mahtuu taskuihin paljon! Baggy-housurakkaudesta kirjoitin jo aiemmin, mutta tiedättekö mitä? Rakkaus palaa myös shortseja kohtaan.

 

Tositilanteessa kuvatut shortsit ovat Aarrekidin, meille hyvin tutun merkin. Olemme olleet kanta-asiakkaita jo Nöppiksen vauva-ajoista asti. Oma suosikkimallistoni on raitamallisto, mutta shortsipuolella nämä perusharmaat veivät voiton. Saimme nämäkin karkkihuparin kanssa samassa paketissa Puuvillatehtaalta. Aarrekidin collegeshortsit* ovat nyt kivan reilut, mutta veikkaanpa, että niitä käytetään vielä ensi kesänäkin.

Psst! Myös kuvien Hidden Fox – t-paita* on saatu samaisesta verkkokaupasta. Sekä t-paita että shortsit ovat nyt 30% alennuksessa! 🙂

(*kaupallinen linkki)