Joskus on sellainen aikataulu, että päässä naksuu. Edellisestä paikasta on vasta lähdetty, kun pitäisi olla jo seuraavassa tai ehkä aamun puistoreissu venähti liikaa. Ehkä en ole käynyt kaupassa edellisenä päivänä eikä huvita mutustaa pelkää makaronia. Matkalla kotiin voi nopeasti napauttaa Woltista tai Foodorasta vanhan tilauksen taas aktiiviseksi, sovellus onneksi muistaa meidän perheemme ruokamaun. Tykkään kokkailla ruoat itse, mutta silloin, kun tilataan ruokaa kotiin, siitä nautitaan hyvällä omallatunnolla.

Noutoruokalistallamme ovat useimmiten:

  • Fafa’sin falafelit ja bataattiranskalaiset tsatsiki-dipillä. Ne esiintyvät postauksen kuvissakin. Myös samaisen paikan pitaleipä on taaperon suosiossa.
  • jostakin thaimaalaisesta ravintolasta tilattu annos, jossa on riisiä ja kastike tai sitten suosiolla ihana nuudelisekamalska eli pad thai.
  • Fukun sushisetti. Nöppis rakastaa avokadonigireitä ja Inareita, myös japanilainen munakas maistuu. Minä otan jotakin, missä on paljon lohta eri muodossa.

Tämä ei ole yhteistyöpostaus, vaan kurkistus erääseen tapaan, jolla joskus helpotan arkea. Piilomainonnan välttämiseksi tässä vaiheessa muistutan, että turkoosi TrippTrapp-tuoli on saatu Stokkelta, siihen sopiva Playtray-tarjotin Maxplaylta ja Sunspot-housut* ja -sukat* on saatu Papulta. Molemmat ovat muuten hyvässä tarjouksessa tällä hetkellä, jos shoppailuhammasta kolottaa yhtään. Minulla kolottaa pahastikin, mutta koetan säästellä kesälomaan asti.

Mutta hei, mitä noutoruokaa teillä syödään? 🙂

(*kaupallinen linkki)