KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ WEECOSIN* KANSSA

Vappu oli Nöpsylle suuri seikkailu. Oli jättimäisiä ilmapalloryppäitä, torilla syöty fish and chips -annos  ja ensimmäinen kerta pomppulinnassa. Käteen tällätyllä leimalla sai käydä vappupäivän aikana pomppimassa aina, kun teki mieli. Välillä sitä unohtaa, että jokin, mikä on itselle ihan arkipäivää, voi olla lapselle hyvinkin jännittävää. Jokainen päivä voi olla seikkailu. Kun meidän perheessämme lähdetään seikkailemaan, vaatteet on valittu niin, ettei niissä vain pönötetä paikallaan.

Melkein kaikki seikkailuvaatteet oli vappuna saatu Weecos-kauppapaikasta*, jonne löytyy postauksen lopusta on alennuskoodi. Myös siis naistenvaatteisiin ja mihin tahansa muihin normaalihintaisiin tuotteisiin. Jos kauppapaikka ei ole tuttu, niin lyhyesti kerrottakoon, että se on paras paikka ostaa kotimaista ja eettistä muotia niin itselleen kuin lapsilleenkin. Minä esimerkiksi harkitsin edelliseksi gaalamekoksi tätä kaunotarta*. Kotimaisista lastenvaatemerkeistäkin löytyy nykyään paljon valinnanvaraa, löytyisipä vaan ulkovaatteidenkin kohdalla yhtä paljon kuin sisävaatteiden.

Taaperolle voi hyvin pukea mustaa ilman, että lopputulos on synkkä, sillä printit pelastavat paljon. Tästä toimii hyvänä esimerkkinä Rosvokissa-paita*, joka on Uhana Designin ihana luomus. Odotan vaan, että tätä tulee myyntiin myös t-paitana aikuisille tai edes kangaskassina. Tamperelainen merkki saattaa olla jollekin jo aikaisemmin tuttu esimerkiksi korupuolelta, minultakin löytyy pari Uhanan korviksia. Pisarakorvikset* kun ovat klassikot, jotka voi valita joko neutraaleina tai räikeässä värissä omaan tyyliinsä sopivina.

Vaikka ulkonäkö onkin Nöppiksen leggareissa tärkeää, polvipaikoista on konkreettistakin hyötyä. Mesh Patch -leggarit* ovat Papun tuotevalikoimaa*. Se kannattaa selata läpi, jos et esimerkiksi tiedä, millainen on rusettipipo, joka Vauva-palstan mukaan löytyy jokaiselta äidiltä. Konttaava ja möyrivä taapero kuluttaa housujen polvet puhki aika kovalla tahdilla, joten toivon, että nämä housut kestäisivät pitkään. Ainakin pomppulinnaseikkailussa ne olivat hyvät, sillä pomppimisen sijaan pikkumies konttasi pikään ympäri linnaa pää tanassa kuin vihaisella härällä. Lopulta pomputkin alkoivat onnistua ja riemunkiljahdukset kantoivat takuulla pitkälle Laukontorilta.

Alennuskoodilla BEBE10 saatte 15.5. asti 10% alennusta kaikista Weecos-kauppapaikan normaalihintaisista tuotteista. Ostoksille pääsee TÄSTÄ LINKISTÄ*, jos siis shoppailuhammasta yhtään vihloo! 😉

(*kaupallinen linkki)