Ei kai ole kanavaa, jossa en vielä olisi hehkuttanut lähellemme avattua Mumin Kaffe -konseptikahvilaa. Ja hyvä niin, sillä siellä pitää vierailla ihan jokaisen teistä! Tosin menkää sitten mieluummin Krunaan tai Stockalle, jotta Töölön kahvila pysyy edelleen ihanan rauhallisena. Ei vaan. Tämän kahvilan tunnistaa ulkoa värikkäästä logosta (joka tosin kuvassa ei näytä kovin värikkäältä) ja pehmoisesta pariskunnasta, joka tuijottaa ulos. Mörkö ja Esi-isä vartioivat Mechelininkatua kirjaimellisesti nenät kiinni ikkunassa. Melkein kahvilan eteen pääsee ratikalla numero 8, mutta Kampin tai Ruoholahden metropysäkiltäkään ei ole pitkä kävelymatka.

Mumin Kaffen kotisivuilla kerrotaan tarjottavista näin:

Mumin Kaffessa on tarjolla erilaisia leivonnaisia pullista kakkuihin ja kekseihin sekä salaatteja, täytettyjä sämpylöitä, piiraita, jäätelöä, kahvia, teetä, kaakaota, smoothieita, limonaadia ja mehuja. Vältämme tuotteissamme lisäaineita ja suosimme kotimaisuutta.

Jossakin blogissa oli tarjottavat lytätty jo täysin, mutta me tykkäsimme! Sisustuksessa tulee Muumi-teema jo niin vahvasti esille, etten itse ainakaan kaivannut jokaiseen leivokseen Muumi-figuuria tai hauskasti nimettyjä pullia. Tähän asti testaamamme tarjottavat ovat kaikki olleet herkullisia. Sisustus on muutenkin aivan ihana. Tykästyin varsinkin keinuihin, joita joihinkin pöytiin oli ripustettu. Toki tarjolla oli normaalikin syöttyötuoli, mutta keinuversiot olivat kovin suosittuja. Erityiskiitosta saa rattaille varattu tila heti, kun kahvilaan astuu sisään.

Masut täynnä siirryttiin leikkinurkkaan. Kirjapinot ja halittavat pehmot olivat minun mieleeni, niistä tykkäsi myös pikkumies. Seuranamme ollut Veera-tätikin siirtyi seuraksemme leikkipaikalle. Osa tämän postauksen kuvista on muuten Veeran kamerasta. Kiva saada joskus itsestäänkin kuvia kivassa ympäristössä sen sijaan, että kuvaisi vaan yksityiskohtia postaukseen. Tuntuu hassulta joskus, kun on postannut monta juttua ilman kuvia meistä, vaikka olemme blogin ns. päähenkilöt.

Käykää siis Mumin Kaffe -kahvilassa tai Mörkö muuttaa teidän kaltaisikseen! 😀