Perhetuttujen tytön syntymäpäivälahjan hankkiminen jäi viime tippaan. En halunnut antaa “vain jotakin”, vaan keksiä lahjan, joka sopisi juuri hänelle. Pienen pojan äitinä olin ensin jopa vähän pihalla, mutta tajusin sitten, että 2.5-vuotiaan ja 3-vuotiaan lapsen mielenkiinto kohdistuu aika pitkälti samoihin asioihin ja päivät kuluvat samantyyppisten juttujen parissa. Siispä hyödynsin tietämykseni omasta ipanastani lahjasuunnitelmiin.

 

Varsinainen paniikki iski vähän juhlapäivää, kun olin leijunut huikealla lahjallani, jota en sitten ollut muistanutkaan paketoida. Hienoa, Iina! Paketointitarvikevarastoni oli vielä joulumoodissa, mutta jotakin minimalistista siellä oli. Ruskea paperi ei ehkä tuo ensimmäisenä mieleen lapsen lahjaa, mutta ohitin sen asian, kun käsiini osui tarra-arkki. Suljin lahjapussukan vaaleanpunaisella tarralla ja etsin vielä lahjaan sopivan kortin, jota en tosin kuvannut tänne. Sitten suunnitelma menikin pieleen, sillä juhlapäivän aamuna Nöpsy olin valvonut lähes koko yön yskien ja itkien. Juhlat jäivät meiltä välistä ja viemme lahjan myöhemmin suloiselle sankarille. Jos sankari ei tahdo tietää lahjaansa, ei kannata selata postausta loppuun. Olettaen siis, että 3-vuotias lukee blogeja.

Pussista ei ulkoa päin arvaa yhtään, mitä siellä voisi olla sisällä. Se on suhteellisen painava ja ehkä pyöreähkö. Haluatteko te tietää, mitä paketoin lahjaksi? Lahja on söpö käyttöesine, joka meiltä löytyy Nöpsyltä eri kuviolla. Leppäkertun tilalla on pöllö, samanlainen kuin tässä repussa. Tämä lahja sopii retkeilevän perheen lapselle tai sellaiselle, joka käy kerhossa, hoidossa tai vaikka piknikillä vanhempiensa kanssa. Lapselle, joka syö eli toisaalta tämä sopii ihan kaikille.

Saanko esitellä maailman hienoimman ruokatermarin! Taas kerran Ipanaiselta. ♥