Nappasin Veeralta idean julkaista kerran viikossa arkikuvan elämästäni. Sellaisen suunnittelemattoman, ei-viimeistellyn kuvan, johon jotenkin tiivistyy meidän arkemme ja elämämme. Kuvia voi selata arkikuva-kategoriasta. Alkuvuosi ja tammikuu hurahtivat ohi, mutta hyppään kelkkaa helmikuun alusta. Tässäpä ensimmäinen arkikuvamme.

Kokkailin tänään uunipaprikoita härkistäytteellä ja jaloissani pyöri pieni poika, joka ei olisi malttanut odottaa ruokaa enää sekuntiakaan. On kovin motivoivaa kokkailla, kun joku huutaa vieressä: “NAM NAM NAM!” Niiden Runebergin raakakuppikakkujen kokkailu jäi muuten loppuviikolle, koska Tokmannilta ei todellakaan löytynyt kaikkia raaka-aineita. Ei siis millään pahalla, koska Tokmanni on yksi lempikauppojani, mutta miksi mä en jotenkin ylläty tästä. Kinkkuleikeosasto on metrejä pitkä, mutta kookosmaitoa ei oteta valikoimaan! 😀