Tiedättekö, kun tallennatte kuvia ja kuvakaappauksia tietokoneenne työpöydälle ja alatte sitten eräänä kauniina päivänä tutkia, mitä kaikkea sitä on tullut tallennettua. Sitten sieltä pomppaa vastaan tällainen.

facebookhaaste

Vuosi 2016 on loppusuoralla enkä muistanut koko haastetta! Onneksi Helsingissä on helppo toimia nopeasti ja pian minulla olikin kasassa kaikille sopiva yllätyslahja. Kaikki kirjeet ja paketit eivät varmaankaan ole vielä perillä, mutta eipä se niin haittaa, kun kyse ei kuitenkaan ole salaistakin salaisemmista joululahjoista. Ajattelin, että näistä voisi joku saada vinkkiä, jos joululahjaostoksia on vielä tekemättä.

  • mieheni äidille paketoin hemmottelutuotteita hiuksille. Suvun kaikilla naisilla on aivan mielettömät hiukset, joten niiden ylläpitoon on varmasti kiva saada hyviä tuotteita lisää.
  • vanhalle lukiokaverilleni postitin imetys- ja kantokorun sekä “perheen säännöt” -kortin, jonka ostin Ipanaisen Hakaniemen myymälästä. Näitä löytyy toki myös nettikaupasta sekä kortteina että julisteina.
  • myös blogini lukijalle, josta on vuosien varrella tullut myös ystäväni, lähetin “perheen säännöt” -kortin, joita jakelin ennen joulua muutamalle äitiystävällenikin.
  • vanhalle yläastekaverilleni postitin mukin, joka sopii hänen seikkailijaluonteelleen. Mukin puna-valkoinen värimaailma sopii myös jouluun.
  • bloggaajakollegalleni, joka sattui olemaan Karkki, keksin ostaa Jääpuisto-lahjakortin, jotta hän pääsee neiti F:n kanssa luistelemaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bebe au Lait -blogi rauhoittuu muutamaksi päiväksi joulunviettoon. HYVÄÄ JOULUA! 🙂