Tiedättekö tunteen, kun suunnittelette isoa muutosta, mutta sitten jotakin tapahtuu ja tämä tapahtuma sysää teitä aivan toiseen suuntaan? Olin miettinyt, että yhdistäisin vuoden vaihteessa blogini suureksi sillisalaatiksi, jossa tyyli, perhearki, kauneus ja ruokajutut olisivat lilluneet sulassa sovussa. Ajattelin peliliikkeen helpottavan stressiä, joka aina välillä iskee, kun huomaan, että toinen blogi on tuntunut toista tärkeämmältä. Asiaa eivät auttaneet muutamat kommentit, joissa kerrottiin molempien blogien päivitystahdin olevan surkea ja yhdistämistä ehdotettiin. Onneksi kohtalo puuttui peliin.

 nayttokuva-2016-11-22-kello-14-53-46

Tunnustuksen säännöt

  1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen
  2. Kerro lyhyesti, kuinka aloitit bloggaamisen
  3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille
  4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi
  5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi

Tämän aiheen käsittely ja blogien yhdistäminen se vain siirtyi ja siirtyi. Hyvä niin, sillä Meriannen mielestä -blogissa annettiin minun perheblogilleni Blogger Recognition Award -palkinto ja tämä katkaisi kamelin selän. On olemassa tuhansia ja taas tuhansia lukijoita, joita ei joko kiinnosta lapsiperhejutut tai jotka eivät korvaansa lotkauta muoti- ja meikkihömpötyksille. Ja että minä, joka olen aina kapinoinut muotteja ja sääntöjä vastaan, yhdistäisin blogit yhdeksi paremman päivitystahdin toivossa ja muutaman kitinäkommentin takia? No hei, ei ole pelkoa. En tiedä, mikä minuun meni, kun edes harkitsin asiaa. Kiitos siis Merianne, kun herätit minut kiitostekstilläsi ja palautit itseluottamukseni. (Kuvakaappaus Meriannen postauksesta, linkki siihen löytyy tämän tekstikappaleen alusta.)

bloggeraward

Olen otettu tästä palkinnosta ja varsinkin luettuani, miksi palkinto minulle haluttiin antaa. Minun lukulistallani on monta, monta perheblogia. Näitä kaikkia blogeja voi kuvailla yhteisesti samoin sanoin, joten palkinnon saajat oli aika helppo valita. Valitsin heidät, joiden blogiaan käyn lukemassa, vaikka ei oikeasti olisi aikaa. Näiltä bloggaajilta imen energiaa, kun en ole ehtinyt nukkua tai muuten vaan on mieli maassa.

Palkinnon saavat minulta Lapsellista, MUTSIS ON, LattePappa, But I’m a human not a Sandwich, Puutalobaby, Lähiömutsi, SARA PARIKKA, oi mutsi mutsi, MAMI GO GO ja Päiväkodin elämää. Tyypit, te pidätte minut järjissäni! 🙂