Tiedättekö sen tunteen, kun menee jonkun laulajan keikalle, mutta keskittyykin kuvaamaan kuumaa rumpalia? Eilen kävi vähän samantyylinen juttu. Muumimaailmasta löytyy nykyään paikka nimeltä Uittopuro, jonka Muumi-hahmojen sijaan lumosi jälkeläiseni täysin. Paikan ideana on, että kivipohjaista, korotettua puroa pitkin voi uittaa muovisia laivoja. Laivat ovat Muumimaailman omaisuutta ja kun laivansa on uittanut puron alajuoksulle, voi seuraava napero napata sen ja juosta puron alkuun uittamaan laivaa. Kuulostaa ehkä tylsästä, mutta meidän reissustamme suurin osa ajasta vietettiin Uittopuron äärellä. Samoin kahdesta miljoonasta matkakuvasta miljoona on napsittu purolta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nöpsyn paita on saatu Polarn O. Pyretiltä ja se on Yhtä Erilaisia -mallistosta, jonka jokaisesta myydystä vaatteesta lahjoitetaan 1 euro Pelastakaa Lapset ry:lle. Koska pojan käsivarret olivat paljaat, lutrasin lomamatkalla aurinkovoiteella oikein kunnolla, jotta kukaan ei käräyttäisi ihoaan. Rusketusrajat saatiin aikaiseksi, mutta palamiselta vältyttiin. Palailen Muumimaailma-tunnelmiin vielä kunnollisessa postauksessa, tämä Uittopuro vaan vaati erillisen esittelyn, sillä vanhemmat puron ympärillä naureskelivat, miten muut kohteet eivät kiinnostaneet läheskään näin paljon taaperoita. Ihana, suut tötteröillä uittamiseen keskittyvä poikajengi näissä viimeisissä kuvissa todistaa väitteen todeksi! 😀

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(lippis saatu miniones.fi)