Huomenta! Sunnuntai kulutettiin Tampereella aurinkoisessa Särkänniemessä. Join automatkalla ison maitokahvin, joten vessaan piti päästä heti tai mieluiten jo äsken. Vessojen edessä saikin otettua kivat  asukuvat, kun rakennuksen värimaailma oli niin hauska. Tämä äiti oli pukeutunut mustiin päästä varpaisiin. Testasin terveyssandaali-trendiä mukavuuden nimissä, mutta en vieläkään tiedä, tottuvatko silmäni noihin mökhökenkiin. Ne ovat superhyvät jalassa ja ystäväni kehuvat niitä jopa kivannäköisiksi, mutta kaverijoukon miehiä kengät kauhistuttavat. Samoin ehkä minua, en oikein osaa päättää. Mutta nyt evääksi ostetut Muutit nassuun ja menoksi. Näitä maisteltiin meillä toista kertaa ja makuraati tykkäsi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uuteen laitteeseen en uskaltautunut, vaikka itseni yleensä hurjapääksi laskenkin. Ikä vaan alkaa tehdä tepposia ja vatsanpohjasta kouraisee nykyään helpommin kuin ennen. Säälittävää touhua tämä vanheneminen. Angry Bird -puistossa oli pakko vierailla, koska olen suuren luokan pelifani. Ja kyllähän tämä huvipuiston osa Rovaniemen Angry Birds -puiston voitti. Lasten leikkialue näytti tosi kivalta, vaikka kävelimmekin vain rivakasti sen ohitse etsiessämme Huvilippuja eli kertalippuja myyvää kojua. Rannekkeita emme ostaneet, sillä laitteissa ei ole kiva käydä yksin ja ilman lastenvahtia emme olisi päässeet aikuisten kesken laitteisiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuon possupilarin takana vilkkuu klassikkolaite nimeltä Kantti x Kantti, jossa pojat kävivät yhdessä. Autoja rakastava 2-vuotias oli polleaa poikaa, kun pääsi etupenkkiin ja sai ohjata rataa kiertävää autoa. Minä tietysti kuvasin ajomatkan kamerallani ja filmasin vielä samalla videon puhelimellani. Huomasin, että näin pienen lapsen kanssa nuo kertaliput ovat käteviä, kun laitteissa ei oikein jaksa käydä ja leikkipuistoalue oli kai kuitenkin ilmainen. Vielä ennen kotiinlähtöä herkuteltiin vohvelilla. Hillot ja kermavaahdot kannattaa suosiolla pyytää erillisiin kippoihin, niin niitä on helpompi annostella taaperolle tai jättää ne kokonaan antamatta. Ruokailuun ipanoiden kanssa sopii parhaiten varmaankin pitserian buffet, jotta voi valita lautaselle juuri sitä, mitä haluaa, aikuisille näkyi olevan tarjolla raakamakkarahodareita ja muuta luksusta. Särkänniemi on panostanut ruokajuttuhin lapsuuteni jälkeen hienosti, tällainen edistys lämmittää mieltä.

Kirjoittelen tämän päivän Muumimaailma-reissustamme postauksen varmaankin joskus loppuviikosta, mutta tämä Särkänniemi-päivä taaperon kanssa oli ainakin kivaa vaihtelua tavallisiin kesälomapäiviin! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

(laukku ja kengät saatu Eccolta, koru ByPinjalta, lippis miniones.fi)