Skin79 Animal Mask Dark Panda -kangasnaamio

Kirkastava ja heleyttävä naamio on supermärkä. Siis vähän jopa liian, sillä seerumia loiskahtaa avausvaiheessa jopa vähän pois pussista. Naamio ei istu kasvoille erityisen hyvin, koska paksuhko kangas ei mukaudu kasvojeni muotoihin. Naamio on hauska ja tehokas, joten sanoisin silti, että se on hintansa arvoinen. Vaikutusaika on 10-20 minuuttia.

G9SKIN Milk Bomb Mask Chocolate -kangasnaamio

Ihanan intensiivinen kaakaon tuoksu! Koostumus ja lopputulos taattua laatua. Vaikutusaikasuositus on 10-20 minuuttia. Tuoksu häviää vain hieman banaanille. Näiden “pirtelönaamioiden” kohdalla on pakko kehua edullista hintaa, sillä se on vain 2.5€. Tästä laadusta voisi maksaa tuplahinnan! (Naamiota ei voi juoda, joten kuvaa ei kannata ottaa kirjaimellisesti.)

G9SKIN 3D Volume Gum Mask GWP -kangasnaamio

Missä englanninkieliset ohjeet ovat?! 3D-muotoiltu kangas istui kasvoilleni todella hyvin ja voin lajitella pyykkejä vaikutusaikana ilman, että naamio valuu. Naamio vaikutti ihollani 20 minuuttia. Olin pettynyt kun naamio ei ollutkaan venyvä ja kumimainen kuten kuvittelin, mutta lohduttauduin sillä, että se lupasi vähentää juonteita ja ryppyjä ihollani. Ostaisin tätä lisää!

Holika Holika Pure Essence Lemon -kangasnaamio

Ihana tuoksu! Hellästi kuoriva, C-vitamiinia sisältävä naamio on varsinkin talviaikaan hitti. Vaikutusaika on 10-20 minuuttia. Plussaa annan runsaasti siistä, että naamio on superohut. Siksi se istuu kasvoille hyvin, vaikka tässä kuvassa ei siltä näytäkään. Näitä pitäisi ehkä ostaa talteen talvea varten.

G9SKIN Milk Bomb Mask Strawberry -kangasnaamio

Mansikkapirtelönaamio kuulostaa ihanalta keksinnöltä, mutta valitettavasti tuoksu on ällöttävä! Iho tulee yhtä pehmeäksi kuin vastaavalla banaani- tai suklaaversiolla, joten tätä en aio ostaa enää koskaan lisää. Ihmettelen hajua, kun muut sarjan naamiot ovat hyvinkin autenttisia ja hyväntuoksuisia. 10-20 minuutin vaikutusaika ei kohdallani toteutunut, vaan naamio piti heittää muutaman minuutin jälkeen pois. Sen verran ällöttävä haju oli.

Avon Gold Hydrogel -silmänalusnaamio

Ensimmäinen ajatus, kun avaan paketin on: “Liikaa roskaa, aargh!” Kun saan laput muovien seasta kasvoilleni huomaan, että ne valuvat vaikutusaikana useaan otteeseen. Jossakin vaiheessa mietin, ovatko laput väärinpäin. 15 minuutin vaikutusajan jälkeen totean, etten ostaisi näitä lisää, vaikka kullanhohtoiset mininaamiot ovat kovin söpöt ja ne todella vähentävät turvotusta silmien alla. Päässäni on muuten tässä kuvassa hiusnaamio, siitä limaisuus.

Skin79 Animal Mask Dry Monkey -kangasnaamio

Tämä kosteuttava eläinnaamio istuu kasvoilleni yhtä huonosti kuin panda-versio, mutta teho on yhtä hyvä. Kunpa materiaali olisi ohuempaa ja naamio pienempi, niin tämä olisi aivan huippunaamio! Tämänkin vaikutusaika on perinteiset 10-20 minuuttia. Seerumia on pussissa runsaasti, joten sitä voi levittää myös kaulan alueelle.

Katsoithan jo kasvonaamiohaasteen ensimmäisen osan täältä? :)