t-paita – Didriksons

bleiseri – KappAhl

farkut – Levi’s

baretti – Mayser

huulipuna – Diego dalla Palma

kengät – Ecco

Farkut, joissa ei ole elastaania? Sellaisia on yllättävän hankala löytää! Tahtoisin kuitenkin sellaiset, jotta ne eivät venähtäisi tai kuluisi puhki niin nopeasti. Valkoinen t-paita olisi kiva lisä seuraavaan kapseliin, sillä edelliset ovat aina menneet pilalle, kun helmaan ilmestyy kummia reikiä. Ruutubleiseri vaatekaapistani jo löytyykin, sellainen ihanan ylisuuri. Punainen baretti toisi asuun ranskatar-viboja ja pelastaisi ne aamut, joina ei jaksa tehdä hiuksille mitään. Valkoiset tennarit olisivat niin hyvät kävellä, että päivän 10 000 askelta tuntuisivat kuin pumpulin päällä kävellyiltä. Klassikkohuulipunan sävy deep red viimeistelisi tyylin, jonka palasten ympärille olisi helppo kasata muitakin keväisiä asuja. Siinäpä se!