Niinpä niin. Kamerani muistikortti kosahti, joten en saa kuvitettua tälle päivälle suunnittelemaani postausta. Jos tulit tänne etsimään luettavaa, voin kuitenkin vinkata jotakin. Seuraavat kesäpostaukset vuosien varsilta ovat edelleen ajankohtaisia ja toimivia. Lue siis:

matkameikkipussin kasaamisvinkit. Yhdestä paletista löytyy apu korostuksiin, puuterointiin ja silmämeikkiin. Siinäpä jo yksi oiva syy tutustua tähän postaukseen! (Paletti on muuten edelleen päivittäin käytössä, aurinkopuuterin sävy on napakymppi.)

parhaat salaatit. Listasin kokeilemistani salaateista parhaat, jotta sinun ei tarvitsisi miettiä, mitä tänään syötäisiin. Valitse vain se, joka saa veden kielelle ja lähde kauppaan ostamaan raaka-aineet.

… ajatuksia siitä, miten bikineihin pitäisi suhtautua ekologisessa mielessä. Brändejä, jotka valmistavat uima-asuja kierrätysmateriaaleista, tulee koko ajan lisää. Tässä on esitelty yksi ensimmäisistä läpilyönneistä.

… vinkit kestomeikkiin, joka säästää aikaa ja vaivaa. Tämä oikeastaan täydentää matkameikkipussipostausta, sillä siinähän ei esitelty meikkipohjaa lainkaan. Oma ihoni on kesällä yleensä siinä kunnossa, ettei meikkipohjaa tarvita, mutta ainakin Madaran City CC-voide on hyvä kesäksi. Siinä on aurinkosuojakin.

sarongin asustamispostaus. Kaftaanit ovat nyt IN, mutta älä unohda saronkeja! Nämä asustusvinkit voit toki soveltaa kesämekkoonkin.

hellepäivien tärppituotteet. Hellepäivistä pidetään nyt näköjään vähän taukoa. Ainakin minä jouduin pukemaan tänään ulos pitkähihaisen collegemekon ja silti sääret nousivat kananlihalle. Mutta ehkä näitä vinkkejä tarvitaan taas pian?

Rentouttavaa lauantaita! :)